Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Süleyman Soylu'dan ilk açıklama!
13 Nisan 2020 / 18:26
Süleyman Soylu'dan ilk açıklama!
Bakan Soylu'dan son dakika açıklaması... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından dün yaşanan istifa gelişmeleri üzerine ilk kez bir açıklamada bulundu.

Dün akşam saatlerinde görevinden istifa ettiğini açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmedi.

 

SÜLEYMAN SOYLU'DAN İLK AÇIKLAMA

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili, sorumluluğumuzun gereği aldığım karar üzerine Milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu, beni mahcup etmiştir.
Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır.

DÜN GECE NELER YAŞANDI?

Süleyman Soylu, "Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum. Gayretle ve titizlikle yürütülen süreçte, salgının önlenmesine yönelik sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, şahsıma aittir." açıklamasında bulunmuş, açıklamadan kısa bir süre sonra Soylu'nun istifasının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmediği açıklanmıştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün gece istifa ettiğini duyurduğu açıklamayı sosyal medya hesabından kaldırdı.

KAYNAK: İHA
Kaynak: Haber7

 

 
Bu haber toplam 19,452 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber