Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şükür'ün desteklediği isim çizik yedi
23 Haziran 2015 / 18:27
Şükür'ün desteklediği isim çizik yedi
Hakan Şükür, Ergin Ataman tarafından A Milli Basketbol Takımı kadrosuna çağrılmayan Enes Kanter için destek tweeti atmıştı.

2015 FIBA Erkekler Avrupa BasketbolŞampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Ergin Ataman'ın duyurduğu kadroda Enes Kanteryer almadı. Eski milli futbolcu Hakan Şükür, kadroya çağrılmayan Enes için "Enes Kanter'e milli takım yakışır." şeklinde mesaj atarak destek verdiği genç basketbolcuya Ergin Ataman'dan veto geldi.

HAKAN ŞÜKÜR'DEN GECE YARISI ENES TWEETİ

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin sıcak günemini yakından takip eden Hakan Şükür, 12 Dev Adam'ın kadrosu açıklanmadan önce dün gece "Enes Kanter'e milli takım yakışır." şeklinde attığı tweetle NBA'de Oklohama City Tunder'da forma giyen oyuncuya destek verdi. Ancak Ergin Ataman, bugün açıkladığı aday kadroda Enes Kanter'e yer vermedi.

"İYİ NİYET ÇABALARIMA RAĞMEN CEVAP VERMEDİ"

Ataman yaptığı açıklamada, "Enes, Türkiye'yi NBA'de iyi temsil ediyor; ancak son iki yıldır Enes Kanter, Türk milli takımına çağrılmasına rağmen kadroya gelmedi. Benden önceki dönemi vurgulamak istemiyorum ancak geçen yıl A Milli Takım kadrosunu açıkladığımda beyaz bir sayfa açmak istediğimi söyledim. Onunla sıcak temas kurmaya çalıştım ancak Enes, geçen yıl benim tüm iyi niyetli çabalarıma cevap vermedi. A Milli Takım antrenörü olmama rağmen çabalarım sonuçsuz kaldı. Yine de Dünya Şampiyonası'na katılacağını söyledi, fakat şampiyona öncesi ani bir şekilde tam hazırlıkların başında bir menisküs ameliyatı olacağını belirttiler. Bir ihtimal yetişebileceğini söylediler, Dünya Şampiyonası'na bir kaç hafta kalaya kadar açık kapı bıraktım. Daha sonra sakatlığı nedeniyle Enes, Milli Takım'a gelemedi." dedi.

"ENES ÖZÜR DİLEMEDİ"

Konuyla alakalı bilgi vermeye devam eden Ataman, "Biz de geçen yıl Milli Takımda bir uyum ve hava yakaladık. Uzun rotasyonunda çok iyi oyuncularımız var. NBA patentli Ersan ve Ömer, Türkiye'de mücadele eden Semih Erden var. Açıkçası Enes'in çok iyi bir oyuncu olduğunu kabul etmemize rağmen benden önceki dönemde yaşanan bir tatsız olay var. Ondan dolayı ne Türk halkından ne de takım arkadaşlarından herhangi bir özür diledi. Enes Kanter'i A Milli Takım kadrosuna dahil etmedik. İnşallah NBA'deki başarısını sürdürür ve bizimle sıcak temasta bulunur, biz de ona ileriki dönemde yer veririz." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 500 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber