Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Suç makinesi 'Maraz Ali' yakalandı
20 Haziran 2016 / 12:41
Suç makinesi 'Maraz Ali' yakalandı
Adana’da adam öldürme ve silahlı yağma suçlarından aranan 'Maraz Ali' lakaplı şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Seyhan ilçesinin Dağlıoğlu Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl uyuşturucu satıcısı iki grup arasında çıkan çatışmada, gruptan çok sayıda kişinin yanı sıra, perdecilik yapan babasının yanında çalışan Mahmut Aras (15) da yaralanmıştı. 

Kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanıp Aras, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, uyuşturucu satıcılarının evine yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 16 şüpheli tutuklandı. 

Yargılanmalarına başlanan suç örgütü elemanlarından her biri hakkında 70'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Mahmut Aras'ın ölümüne neden olan ve yakalanamadığı için gıyabi olarak yargılanan 'Maraz Ali' lakaplı Ali B.’nin (21) ise aranmasına devam edildi.

CİNAYETTEN SONRA SOYGUN
8 Nisan'da, Dağlıoğlu Mahallesi Bahçelievler Caddesi üzerinde bulunan PTT Şubesi’nden uzun namlulu silahlarla 8 bin TL alan yüzü maskeli 2 soyguncu, narenciye bahçesine girip, üzerlerindeki kıyafetleri çıkardıktan sonra kayıplara karıştı.

Polis ekipleri kıyafetlerden alınan doku örnekleri ile şüphelilerden birinin Ali B. olduğunu belirledi. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Suç Önleme ve Araştırma Bürosu Amirliği'ne bağlı ekipler, her iki olaydan da yakalama kararı bulunan Ali B.’nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde bir evde saklandığını belirledi. 

Eve operasyon düzenleyen polis, pencereden kaçmaya çalışan Ali B.’yi yaşanan kovalamaca sonucu yakaladı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 840 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber