Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Spora katkı koyacak projelerimiz var'
25 Mart 2016 / 08:52
'Spora katkı koyacak projelerimiz var'
Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, çok önemli gördükleri spor salonu ve alt yapı projelerinin olduğunu söyledi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ’nin Başkanı Rahmi Pekar, Genel Menajer Fatih Yücel, Antenör Kaan Artun ve Takım Kaptanı Ceyda Sinan Adana’daki spor basını ile bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Pekar, “Bu sezon geç kaldık bu buluşma için. Bu gibi toplantıları daha sıklıkla, daha kapsamlı yapmalıyız. Sadece Adana ASKİ Spor için değil, sporun her branşı için böyle fikir alış verişleri şart. Şu anda iki projemiz var. Birincisi spor salonu. Salonumuz yapım aşamasında ve kısa sürede tamamlanacak. Salonumuza geçtikten sonra geniş kapsamlı bir altyapı çalışması yapmak istiyoruz. Altyapıya büyük yatırımlar yapacağız. Adana da bu işin madeni. Zamanında Botaş ve Ceyhan Belediyespor’un başarıları ortada” dedi.

EDİRNE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
Adana ASKİ Spor Antrenörü Kaan Artun da lige kötü başladıklarını belirterek, “Sakatlıklar, olumsuzluklar ve kimya uyumsuzluğu derken kendimize gelemedik. Ama ikinci devre transferlerimizle daha iyi basketbol oynadığımızı ve aile havasını yakaladığımızı düşünüyorum. Önümüzde Edirne maçı var. Bu maç bizim için ligin en önemli maçı diyebilirim. Tek hedefimiz bu maçı kazanmak. Tüm çalışmalarımız bu yönde” diye konuştu.
Adana ASKİ Spor Kaptanı Ceyda Sinan ise “Cumartesi günü Edirne maçı var. Bu maçı taraftarımız ile birlikte kazanmak istiyoruz. Bizleri Adana’da ki maçlarımızda yalnız bırakmayan ve itici güç olan Adanalı spor severleri muhakkak aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Adana ASKİ Spor ile Edirne Belediyesi Edirnespor arasındaki mücadele 26 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Adana Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynanacak.

Bu haber toplam 751 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber