Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Spor Lisesi Başarıya Koşuyor
05 Nisan 2014 / 14:05
Spor Lisesi Başarıya Koşuyor
Dereceleri alarak 26 Nisan'da Adana'da yapılacak olan Bölge Müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

2-3 Nisan tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilen Puanlı Atletizm Müsabakalarında Spor Lisesi öğrencileri 15 karşılaşmada; erkeklerde 12 birincilik, 2 ikincilik ve 1 birincilik; kızlarda 12 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük dereceleri alarak 26 Nisan'da Adana'da yapılacak olan Bölge Müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

Okul Müdürü Abdullah Erikoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Kıyak eşliğinde gerçekleşen ziyarette okulları ile ilgili açıklamalarda bulunan Erikoğlu, "Yeni binamıza taşınarak daha iyi şartlarda eğitim gören öğrencilerimiz, aile sıcaklığı ortamında öğretmenleriyle bütünleşerek geleceğin Türkiye'sini oluşturacak sporcular olacak. Hedefimiz günden güne başarılarımızı artırarak her branşta ülkemize dünya çapında sonuçlar elde edecek sporcular kazandırmaktır. Bazı branşlarda Milli Takıma katılan öğrencilerimiz bunun ilk adımlarını oluşturuyor." dedi.

Yıl içerisinde yapılan müsabakalarda diğer branşlarda da başarılar elde eden Spor Lisesi öğrencilerinden, bireysel olarak ilimiz spor kulüplerine katılımlar gerçekleşiyor.

Geleceğimiz olan öğrencilerin, spor faaliyetlerinde elde ettiği her sonuç, sağlıklı ve azimli nesiller yetişmesinin habercisidir diyen İl Müdürü Asım Sultanoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Spor Lisesi okul idarecilerini, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılarını devamını diledi. 

Bu haber toplam 424 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber