Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Spor kompleksi yapılacak
08 Ekim 2015 / 12:24
Spor kompleksi yapılacak
ÇELEMLİ MAHALLESİ'NE SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK

 Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Çelemli Mahallesine spor kompleksi yapacaklarını açıkladı.
Çelemli Mahallesi'ni ziyaret edip vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelikcan spor kompleksi yapılacak yeri inceledi. AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer ve Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Özaydın ve Ömer Şayir ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Çelikcan, "Yüreğir'e kalıcı eserler bırakmaya devam ediyoruz" dedi. 
Özellikle gençlerin mutlaka bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Çelemli Mahallemize yapacağımız spor kompleksi içerisinde 25x50 ebatında, zemini yapay çimle kaplı ve çevresi pens teli ile çevrili halı saha yapılacak. Bunun yanı sıra 13x26 ebatında basketbol sahası yapılacak. 96 kişilik tribünü, soyunma odaları ve idari binası ile komple bir tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çelemli Mahallemize yapacağımız spor kompleksi ile gençlerimiz boş zamanlarını daha iyi değerlendireceklerdir.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çelemli Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet edip 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. AK Parti dışında bütün partilerin, oy almak uğruna vatandaşların zihnini bulandırmak istediklerini ve boş vaatlerde bulunduklarını belirterek, "AK Parti iktidarı ile Türkiye'de ekonomik istikrar sağlandı. Muhalefet partilerinin hayal bile edemediği bir çok projeyi AK Parti İktidarı hayata geçirdi. Benim vatandaşlardan isteğim, her alanda sağlanan istikrar ve güven ortamının devam etmesi AK Partinin güçlü bir şekilde iktidarına ihtiyaç vardır. Vatandaşlarımız sandığa gittiği zaman AK Parti İktidarı'ndan önceki durumları bir hatırlamasını istiyoruz" diyerek ona göre tercihlerini yapmalarını istedi.

Bu haber toplam 381 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber