Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sözlü’yü soruşturma da durduramadı
23 Nisan 2015 / 09:19
Sözlü’yü soruşturma da durduramadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü bu da durduramadı

 Sözlü, hükümete yönelik ağır eleştirilerine devam etti.

ELEŞTİRİYE TAM GAZ DEVAM

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün hükümete yönelik ağır eleştirilerine hakkında açılan soruşturma da engel olamadı. Sözlü, eleştirilerine devam etti. Önceki gün Adana Medya manşetten verdiği haberde, Sözlü hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma açıldığını manşetten duyurulmuştu.

BU KEZ BÜLENT ARINÇ HEDEFTE

Haberde Hüseyin Sözlü’yü ikinci soruşturmanın beklediği bunun da Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaretten açılma ihtimalinin olduğu bildirilmişti. Ancak Başkan Hüseyin Sözlü bu gelişmeye karşın lafını esirgemeden AK Parti’ye yönelik eleştirilerine devam etti. Sözlü’nün hedefinde ise bu kez Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç vardı.

HIRSIZLAR UZAYDAN GELDİ!

Bülent Arınç’ın memleketi Manisa’da yaptığı açıklamayı değerlendiren Sözlü ironik bir cümle kurdu. Arınç’ın, “Allah’a hamdolsun; haram yemedim. Çalmadım” açıklamasına ilginç bir yaklaşımla cevap veren Hüseyin Sözlü, “Çalanlar ve haram yiyenler uzaydan geldiler” dedi. Sözlü’nün Arınç’a bu göndermesi tebessümle karşılandı. 

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber