Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sözlü'den Volkan Konak Konseri
18 Mart 2014 / 12:46
Sözlü'den Volkan Konak Konseri
“Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün düzenlediği konserde sahneye çıkacak.

"Kuzeyin Oğlu" Volkan KonakMilliyetçi Hareket Partisi (MHPAdanaBüyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün düzenlediği konserde sahneye çıkacak.

Volkan Konak hayranlarının hasretle beklediği konser, 21 Mart 2014 tarihinde Cuma günü akşam saat 20.00'da Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenecek. Halka açık ve ücretsiz olarak verilecek konserde Volkan Konak, türkülerini sevenleri için söyleyecek.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'nün seçim çalışmalarında kullanılan birincil slogandan esinlenerek hazırlanan afiş ise "Volkan Konak ile Türkü Söylemeye Var mısınız?" şeklinde yapılarak, seçim görsellerindeki ve sloganlarındaki ana tema ile bütünlük sağlanmış.

Konserde, Hüseyin SözlüAdana için hazırladığı önemli projelerinden bazılarını vatandaşlarla paylaşacak. Volkan Konak'ın türkülerle coşturacağı konsere Adana'da bütün vatandaşların davetli olduğu bildirildi.

Bu haber toplam 430 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber