Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sözlü'den Kötü Kokulu Çeşme Suyu Açıklaması
14 Haziran 2016 / 10:26
Sözlü'den Kötü Kokulu Çeşme Suyu Açıklaması
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bazı bölgelerde çeşme sularından gelen kötü koku iddiası hakkında yaptığı açıklamada, "Orada bir problem varsa sorun depodadır.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bazı bölgelerde çeşme sularından gelen kötü koku iddiası hakkında yaptığı açıklamada, "Orada bir problem varsa sorun depodadır. Herhangi bir yerde küçücük bir rahatsızlık ihtimali varsa yeri bize bildirilsin, yetkililerimiz orada olurlar" dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin haziran ayı ilk oturumu, Hüseyin Sözlü'nün başkanlığında yapıldı.

Oturumun dördüncü gündem maddesinde, Yüreğir ilçesine cemevi yapılması için bir parselin satın alınması görüşüldü. Meclis üyelerinin oy birliğiyle, cemevi yapılmak üzere Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi 11390 ada 1 parseldeki yerin Yeni Adana İmar İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından satın alınması kabul edildi.

Oturumun tamamlanmasının ardından basın mensupları, kentin çeşitli mahallelerindekiçeşme sularından gelen kötü koku iddialarını Başkan Hüseyin Sözlü'ye sordu. Suların teminat altında olduğunu ve öyle bir problemin yaşanamayacağını söyleyen Başkan Sözlü, şöyle konuştu: 

"Suyla ilgili Hıfzıssıhha Kurumu analizlerini kendi yapar, parasını da bize ödettirir. Öylesine objektif bir kriter. Yani kendi suyumuzu kendimiz denetlemiyoruz. Orada bir problem varsa emin olun ki oranın deposu vardır sorun depodadır. Öyle bir problem varsa bize yeri bildirsinler. Suyla ilgili her hassasiyet, her uyarı bize göre çok önemli. Herhangi bir yerde küçücük bir rahatsızlık ihtimali varsa yetkililerimiz orada olurlar."

Bu haber toplam 652 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber