Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sözlü'den Çelik ve Yeni'ye cevap
21 Mayıs 2015 / 11:28
Sözlü'den Çelik ve Yeni'ye cevap
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni'ye öyle bir cevap verdi ki.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün "Cumhurbaşkanı Adana'ya seçimden sonra gelsin" açıklaması tartışılmaya devam ediyor.

Kültür Bakanı Ömer Çelik ile Sözlü'nün karşılıklı açıklamalarından sonra Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de Hüseyin Sözlü'ye yüklendi.

Ahaport muhabirleri telefonla ulaştıkları Hüseyin Sözlü'ye Yeni'nin açıklamasını sordu. Fikret Yeni'nin yaptığı açıklamadan haberi olmayan Hüseyin Sözlü, olayın ayrıntısını öğrendikten sonra şaşırtan bir cevap verdi.

Sözlü, Fikret Yeni için "AKP İl Başkanı mıdır nedir, öyle biri var! Uzun süredir belli belirsiz gürültü çıkartıyor. Onun çıkardığı her gürültüye cevap verecek değilim, muhatabım asla olamaz" dedi.

BAKAN ÇELİK'E DE CEVAP VERDİ
Sözlü'nün haddini aştığını söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e yanıt gecikmedi. Ahaport muhabirine özel açıklama yapan Hüseyin Sözlü "Haddimi aşmadım, Adanalıların duygularına tercüman oldum" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Ahaport'a yaptığı özel açıklamada şunları söyledi: "Bakan Ömer Çelik'in söz ettiği şekilde haddimi aştığımı düşünmüyorum. Had aşmak Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kültüründe vardır. Ben ortadaki hak ihlalinden söz ettim. Anayasaya göre tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı tarafsızlık ilkesine uymamaktadır. Seçimlerden sonra gelsin diyerek Adana halkının duygularına tercüman olduğumu düşünüyorum. Adanalı hemşehrilerim benimle aynı fikirde. Bir kez daha tekrar etmek istiyorum! Cumhurbaşkanımız seçimlerden sonra gelsin ve en iyi şekilde Adanalılar olarak kendisini ağırlayalım"

Bu haber toplam 640 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber