Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Soyguncuyu tatlı dille ikna etti
10 Temmuz 2019 / 12:07
Soyguncuyu tatlı dille ikna etti
Adana'da emekli olduktan sonra kuyumcu işletmeye başlayan bir kişi, dükkanını soymaya gelen ...

Adana'da emekli olduktan sonra kuyumcu işletmeye başlayan bir kişi, dükkanını soymaya gelen ve kendisine pompalı tüfek doğrultan zanlıyı "Ben askerim, benim de silahım var. Gel vazgeç bu işten, sana yemek ısmarlayayım" diyerek ikna ettikten sonra polise haber verdi.


 Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, emekli subay Hacı Ali Menekşe bir süre önce İbo Osman Caddesi'nde kuyumcu dükkanı açtı. 

Bugün saat 15.30 sıralarında elinde pompalı tüfekle gelen bir kişi pompalı tüfeği doldur boşalt yapıp altınları istedi. Menekşe ise bunun üzerine "Ben emekli subayım. Benim de silahım var, gel yapma bu işten vazgeç senin neye ihtiyacın var sana bir yemek ısmarlayayım" diyerek onu gasptan vazgeçirmeye çalıştı. Bunun üzerine kararsız kalan zanlı, gasp girişiminden vazgeçti. Menekşe bunun üzerine polise haber verdi. 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler zanlıyı gözaltına aldı. Zanlının ilk ifadesinde "Hastayım ameliyat olmak için soygun yapacaktım, 3-5 altın alıp gidecektim" dediği öğrenildi. Zanlı sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Kuyumcuda gasp girişimi ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Bu haber toplam 841 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber