Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sosyal medyada Hüseyin Sözlü Fikret Yeni kapışması
07 Temmuz 2014 / 15:43
Sosyal medyada Hüseyin Sözlü Fikret Yeni kapışması
AK Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, sosyal medya üzerinden başlattıkları tartışma çok sert bir hal aldı.

Fikret Yeni, Sözlü’yü Ceyhan Belediyesi’ni 100 milyon lira borçla bırakmakla suçlarken, Sözlü bunun kanıtlanmasını istedi ve “Lideri yalancılar” ifadesini kullandı. Bunun üzerine Fikret Yeni, “Bulundukları çukura inmeyeceğiz” dedi, tartışma iyice sertleşti.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sosyal medya üzerinden başlattıkları tartışmayı son derece sertleştirdi.

Ceyhan Belediyesi’nin borçları üzerinden başlayan tartışma karşılıklı ağır suçlamalara dönüştü. AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni kendi twitter hesabından yaptığı açıklamada Hüseyin Sözlü’nün Ceyhan Belediyesi’ni 100 milyon borçla devrettiğini defalarca iddia etti.

Bu iddialara yanıt veren Hüseyin Sözlü, Fikret Yeni’nin borç dökümünü açıklamasını istedi ve “Borç tasnifini yapsınlar görelim, lideri yalancılar” ifadesini kullandı. Fikret Yeni için “Atanmış il başkanı” diyen Hüseyin Sözlü, “Hazımsız sahtekarlarla ve hainlerle mücadele etmek ve bu mücadeleyi son nefesime kadar sürdürmek boynumun borcudur, andolsun” şeklinde paylaşımda bulundu.

Fikret Yeni’nin Hüseyin Sözlü’ye cevabı da aynı sertlikte oldu. AK Parti Grubu’nun karşı çıkmasına karşın Büyükşehir Belediyesi’nin 81 milyon lira borçlandığını hatırlatan iktidar partisinin il başkanı, borçlanmanın İlbank’a değil, özel bir bankaya, proje bazında değil de nakit olmasına dikkat çekti. Fikret Yeni, borçlanma vadesinin 7 yıl olduğunu da vurgulayarak, “7 yıllık borçlanma görev süresini aşıyor, bu garabettir” dedi.

Yeni üslubunu sertleştirdiği mesajlarından birinde de, “Sokak dili ile cevap veriliyor. Onların bulundukları çukura inmeyeceğiz, seviyemizi düşürmeyeceğiz. Projeniz yoksa verelim” diye cevap verdi.

Sert üslubuna devam eden Fikret Yeni’nin, “Andım olsun Adana’nın boşa harcanacak her kuruşunun peşindeyim” mesajıyla devam etti.

Görünen o ki AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Hüseyin Sözlü’nün sanal medya üzerinden başlattıkları ve gittikçe sertleşen tartışmaları değişik platformlarda da devam edecek.

Tartışmadan kimin galip çıkacağı bilinmez ama böylesi bir kapışmanın kaybedeninin Adana olacağı kesin 

Bu haber toplam 493 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber