Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Soner Çetin göreve başladı
02 Nisan 2014 / 18:43
Soner Çetin göreve başladı
Çukurova Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Soner Çetin, mazbatasını aldı.

Çukurova Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Soner Çetin, mazbatasını ve başkanlığı devraldıktan sonra yaptığı ilk açıklamada “Projelerimizi bir bir hayata geçireceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.


Adana Adliyesi’ne gelişinde alkışlarla karşılanan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yanında CHP İl Başkanı Orhan Sümer, CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer ve eşi Ayşe ile kızları Ece ve Melike ile birlikte hakim Mikail Aşar’dan mazbatasını aldı.

Adliye binasında ve dışında büyük bir kalabalığın eşlik ettiği Çetin, “Mazbatayı örgütümüz CHP, partililerimiz, tüm seçim görevlileri ve Çukurovalılar adına alıyorum” diye konuştu.

Daha sonra Çukurova Belediyesi’ne geçen Çetin ve beraberindekileri belediye personeli ile yüzlerce kişi karşıladı.

Yıldıray Arıkan’dan görevi devralan CHP Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, verdiği her sözün arkasında olduğunu belirterek, "Bugünden itibaren bize oy vermiş-vermemiş, şu parti ya da bu partiden olsun olmasın herkese eşit hizmet götürerek halkımızı kucaklayacağız. Koltuğunda oturan bir başkan değil, sokaklarda halkla birlikte yürüyen bir başkan olacağım. Gece-gündüz demeden halkla olacağız. Cuma günlerini Halk Günü yaparak masayı da koltuğu da bahçeye koyacağım ve randevusuz, aracısız halkımızla görüşüp sorunlarına çözüm üreteceğiz. Projeleri bir bir hayata geçireceğiz" dedi. 
Bu haber toplam 342 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber