Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Soner Çetin’den Koza Tv’ye şok baskın
29 Temmuz 2015 / 09:44
Soner Çetin’den Koza Tv’ye şok baskın
Çetin’in göreve gelmesinden sonra adı sürekli baskın ve ayaktan vurulma olaylarıyla gündeme genel Çukurova Belediyesi Koza TV’yi bastı.

Doğal Park 2’de halkın kullandığı yeşil alanın içine jurassic park yapılmasına karşı çıkan halkın yanında durmasının ardından Çukurova Belediyesi Zabıta ekiplerinden Koza TV ve şirketlerine eş zamanlı baskın geldi.

Koza TV son olarak Çukurova Belediyesi’nce Doğalpark 2’de halkın kullandığı yeşil alanın içine yap-işlet yöntemiyle ticari işletmelerin de olduğu jurassic park yapmaya başladı. Ancak 100. Yıl halkı yeşil alanlarının kaybolmaması için jurassic park’ın başka bir alana yapılması konusunda eylemlere başladı. Koza TV’de halkın hak arama mücadelesinde yanında durarak seslerini daha gür duyurabilmeleri adına yanlarında oldu.

Son olarak Gazeteciler Murat Berhun, Murat Yonat ve Kerim Hoşfikirer’in katıldığı “Derin Manşet” programında, jurassic park konusu halkın çıkarları doğrultusunda ele alındı ve yorumcular halkın sesi oldu.

Bu programın bir gün sonrasında ise Çukurova Belediyesi ekipleri Koza TV’ye ve şirketlerine eş zamanlı baskın yaptı. Tüm girişimlerine rağmen susmayan ve susturulamayan Koza TV’ye ve şirketlerine yapılan baskınla halktan yana yayınların durması sağlanmaya çalışıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Koza TV Sahibi İşadamı Haluk Vural baskıların yayın politikalarını asla değiştiremeyeceğini söyledi.

Bu tür eş zamanlı baskınların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemlerine ters olduğunu belirten Vural “ Sayın Kılıçdaroğlu hükümet kurmak için belirlediği 14 ilkeden 11.’si tam da bu konuya uygun bir ilke.  Sayın Kılıçdaroğlu o ilkeyle ilgili diyorki, “vergi denetimleri siyasal araç olarak asla kullanılmamalıdır, buna izin vermemeliyiz. Vergi denetim elemanı siyasal iktidarın sopası, işadamlarını terbiye etme, susturma aracı olmamalıdır. Bizim ilkelerimizden birisi de budur. İş dünyasına açık söylüyorum; sizin güvenceniz CHP’dir, kimse endişe etmesin. Nasıl sendikaların, işçilerin, emek örgütlerinin güvencesiysek, sizin de güvenceniziz” Sayın Kılıçdaroğlu bunları söylerken Adana’da hasbelkader yetkiyi elinde Bulunduran CHP’li Belediye Başkanı yetkisini, “siyasal araç” gibi kullanıyor. Artık bunun takdirini halkımıza ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na bırakıyorum”

Bu haber toplam 1,550 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber