Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sokak çetesine operasyon
13 Temmuz 2014 / 13:43
Sokak çetesine operasyon
Adana’da ‘tehdit, yaralama, ev ve iş yeri kurşunlama’ olaylarına karıştığı ileri sürülen bir çeteye operasyon.

Adana’da ‘tehdit, yaralama, ev ve iş yeri kurşunlama’ olaylarına karıştığı ileri sürülen bir çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalandı. Yapılan aramada ise 6 pompalı tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Denizli ve Narlıca mahallelerinde çeşitli suçlar işleyerek ‘halkın huzur ve güvenliğini’ bozdukları öne sürülen bir grubu teknik ve fiziki takibe aldı. 
Takibin ardından harekete geçen ekipler, şüphelilerin Narlıca Mahallesi'ndeki evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Terörle Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonlarda 3 şüpheli yakalandı. 
Evlerde yapılan aramada ise 6 ruhsatsız pompalı tüfek ve bunlara ait 68 fişek ele geçirildi. Operasyon sırasında şüphelilerden birinin yakını fenalık geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince muayene edilen kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin ‘tehdit, yaralama, ev ve iş yeri kurşunlama’ suçlamalarıyla adliyeye sevk edileceği belirtildi.
 

 

Bu haber toplam 370 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber