Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şırnak ve Mardin'de 2 asker şehit
02 Ekim 2015 / 12:08
Şırnak ve Mardin'de 2 asker şehit
Mardin'in Nusaybin ilçesi Bahok kırsalında öğle saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan askerlerden biri şehit oldu.

KURTARILAMADI

Nusaybin ilçesi Bakok kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışmada 6 asker yaralandı. Bir terörist ise ölü ele geçirildi. Çatışmada ağır yaralanan askerlerden biri kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde şehit oldu. Çatışmanın devam ettiği bölgede operasyonlar devam sürüyor.

BİR ACI HABER DE ŞIRNAK'TAN

Şırnak-Beytüşşebap karayolunun Taşarası mevkisinde teröristler tarafından yola döşenen patlayıcı, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada zırhlı araçta bulunan bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Yaralı asker, Şırnak Asker Hastanesinde tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.

NUSAYBİN'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinin 4 mahallesi için sabah saatlerinde ilan ettiği sokağa çıkma yasağının, bu akşam 19.00'dan itibaren ilçe genelinde uygulanacağını duyurdu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Nusaybin İlçesinde kamu düzeninin sağlanması ve suç işlenmesinin önlenmesi, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin korunması, bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, mevcut aranan şahısların yakalanması, tuzaklanmış ve patlayıcı yerleştirilmiş hendek ve barikatların kaldırılarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince Nusaybin ilçesinde 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 19.00'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı kararı alınmıştır" denildi.

Bu haber toplam 1,015 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber