Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şırnak'ta 10 PKK'lı teslim oldu
06 Kasım 2015 / 21:21
Şırnak'ta 10 PKK'lı teslim oldu
Şırnak'ta PKK/KCK örgütünden kaçan 10 terörist güvenlik güçlerine kendiliğinden teslim oldu.

Şırnak Valiliği, PKK/KCKiçerisinde faaliyet yürüten 10 kişinin örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

Valilik açıklamasında, "PKK/KCKterör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 10 örgüt üyesi, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim olmuştur.

21.03.2013 - 05.11.2015 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde, PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp 

Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir" denildi.

ORGENERAL AKAR: KIRINTILARI KALDI

Terör örgütü PKK ile mücadelede gelinen aşamayı Genelkurmay Başkanı Org. Akar, önceki akşam toplanan güvenlik zirvesinde anlattı.

Genelkurmay Başkanı Org. Akar, PKK militanlarının geçmişte rahatça mühimmat depoladığı ve kış öncesi sığınak olarak kullandığı bölge olan İkiyaka Dağları'nda en fazla kırıntı denilebilecek şekilde 2-3 kişilik terörist grupların kaldığı bilgisini paylaştı.

TÜMGENERAL AKSAKALLI BİZZAT YÖNETTİ

Toplantıda operasyonlar konusunda kararlılık vurgusu yapıldı. Operasyonların kışında sürmesi için talimat verilirken Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı'nın da operasyonları yerinde yönetmesi gösterilen kararlılığın bir yansıması olarak değerlendirildi. Aksakallı,Yüksekova'da bordo berelilerle birlikte görev yapıyor.

Bu haber toplam 872 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber