Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sinemacılardan, Sözlü'ye Yeni Projeler
13 Temmuz 2014 / 13:54
Sinemacılardan, Sözlü'ye Yeni Projeler
Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) ve Sinema Oyuncuları Derneği (SODER) üyesi sinema oyuncuları Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt ile birlikte, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Bu yıl 15-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali öcesinde ÇASOD ve SODER üyesi ünlü oyuncular Süleyman Turan, Şemsi İnkaya, Selma Güneri, Yusuf Sezgin, Yüksel Arıcı, Rejisör Reis Çelik, Yönetmen Yamaç Okur, Altın Koza Koordinatörlerinden Doç. Kadir Beycioğlu, Sanat Yönetmeni İsmail Güneş, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt’tan oluşan ekip, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Ziyarette Adana Büyükşehir Belediyesi Atın Koza A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Barut ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Timuçin de bulundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye görevinde başarı dileyen ve Altın Koza Film Festivali’nin sinema dünyasındaki yerine değinen beyaz perdenin ünlü isimleri, film festivallerinin kesintiye uğramadan devam etmesinin önemine vurgu yaptı.
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su ve Portakal Çiçeği Karnavalı Organizatörü Ali Haydar Bozkurt da, festivalin önemli olduğunu ancak farklı projelerle, Adana’nın Türk sineması için daha önemli bir nokta haline getirilmesinin yolunun açılabileceğini ifade etti. Bozkurt, iklimi son derece uygun ve İstanbul’a göre çok daha ucuz olan Adana’da kurulacak bir Sinema Platosu’nda, dizi ve film çekimlerinin yapılabileceğini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, değerli sanatçıların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Sözlü, sanatçıların ve Ali Haydar Bozkurt’un mesajlarını ve projelerini ilgiyle dinleyip, sanata olan pozitif bakışlarının kesintiye uğramayacağını kaydetti.

Bu haber toplam 392 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber