Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Silahlı Koca, Tartıştığı Eşini Tabancayla Kovaladı
20 Mayıs 2015 / 12:37
Silahlı Koca, Tartıştığı Eşini Tabancayla Kovaladı
Adana'da eli silahlı koca, evde tartıştığı eşini tabancayla kovaladı. Kadın kendini ambulansa atarak kurtardı. Kaçan silahlı kocanın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişi, henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştığı eşini tabancayla kovaladı. Kadın ise kendini olay yerine çağrılan bir ambulansa atarak canını kurtardı. Kaçan silahlı kocanın yakalanması için çalışma başlatıldı.

SİLAHLI KOCAYI POLİSE İHBAR ETTİLER

Adana'da meydana gelen olayda, Kozan Emniyet Müdürlüğü 155 ihbar hattına, Tavşantepe mahallesi 24 Kasım Evlerinde bir kadının ateşli silahla vurulduğu ihbarı yapıldı. Polis ekipleri olay yerine gönderilirken aynı zamanda sağlık ekiplerine haber verildi.

KOVALANAN KADIN AMBULANSA SIĞINDI

Polis, çevrede yaptığı araştırmada, isminin Mustafa S. olduğu öğrenilen bir kişinin eşi Hatice S.'yi tabanca ile kovaladığı, Hatice S'nin ise kendini olay yerine gelen bir ambulansa attığı öğrenildi.

KADIN, EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ

Sağlık ekipleri şokta olan kadına müdahale yaptı. Polisin, 'Eşinizden şikayetçi misiniz?' sorusuna kadının 'Evet' demesi üzerine ekipler kaçan Mustafa S.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Hatice S., Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu haber toplam 1,525 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber