Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Silahlı kavga zanlıları adliyede
17 Mayıs 2016 / 09:30
Silahlı kavga zanlıları adliyede
1'i kadın 2 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Adana'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada arada kalan 1'i kadın 2 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan 6 kişi adliyeye sevk edildi.

 
Olay, 12 Mayıs Perşembe gecesi Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi 500. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ayhan B. (24), Özgür B. (18), C.B. (17) ve F.B. (16), önceki gün Uğur B. (27) ve Ömür A. ile kavga etti. Dün ise 4 kişi yanlarına pompalı tüfekleri alarak Uğur B. ile Ömür A.’nın marketten çıkmasını beklemeye başladı. İki kişinin marketten çıkmasıyla birlikte 4 kişi pompalı tüfeklerle rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada futbol maçından dönen Adil Can Ortatepe (16) ve arkadaşı Mert Erguvan (16) vuruldu. Akrabalarının kavga ettiğini öğrenerek sokağa çıkan Erden Derinpikal (50) bir süre gelmeyince eşine bir şey olacağından korkarak sokağa çıkan Meryem Derinpikal da vuruldu. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Meryem Derinpikal ile Adil Can Ortatepe hayatını kaybederken, Erguvan'ın tedavisi devam ediyor.

Polis olaydan sonra yaptığı çalışmada, saldırganlar Ayhan B. (24), Özgür B. (18), C.B. (17) ve Ferdi B.'yi gözaltına aldı. Ekipler, ayrıca kavgaya karışan Ömür A. ile Uğur B.’yi de emniyete götürdü. Zanlılar, kadın ve çocuğun ölümüne sebep olan pompalı tüfeği 17 yaşındaki C.B.'nin kullandığını ileri sürdü. Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Bu haber toplam 924 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber