Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Seyhan'da binlerce çocuk spor yapacak
09 Temmuz 2014 / 09:36
Seyhan'da binlerce çocuk spor yapacak
Seyhan Belediyesi'nin hayata geçirdiği spor yaz okullarına rekor katılım ile start verilirken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sporun barış ve kardeşliği pekiştirdiğini belirtirken bu nedenle sporu ve sporcuyu önemsediklerini belirtti.

Seyhan Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve 3 bin 500 çocuğun kayıt yaptırarak rekor bir katılımın sağlandığı spor yaz okullarının Küçükdikili, Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova, Denizli ve Narlıca mahallerindeki açılış töreni gerçekleştirildi.

 

YAZ OKULLARINA REKOR KAYIT

İlk olarak Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova mahallerini kapsayan yaz okulunun açılış töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar sporu ve sporcuyu önemsediklerini belirtirken ilçede 3 bin 500 genç ve çocuğun yaz okullarına kayıt yaptırdığını söyledi. Karalar,"Seyhan belediyesi olarak spora ve sporcuya önem gösteriyoruz. Bizim umudumuzda bizim geleceğimizde çocuklarımız gençlerimizdir 3 bin 500 genç ve çocuğumuz bu okullara kayıt yaptırdı. Bizim umudumuzda bizim geleceğimizde çocuklarımız gençlerimiz. Mustafa Kemal Atatürk 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' demiş. Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova Mahalleri' koskoca mahaller. Bu mahalleri toplarsanız neredeyse bir şehir yapıyor. Ama insanları kardeşçe yaşıyor. Bende sizlerden bu kardeşliğin devam etmesi istiyorum. Spor ayın zamanda yardımlaşmayı arttırır, arkadaşlığı pekiştirir. Sizlerde spor yaparak kaynaşacaksınız, arkadaşlığınızı pekiştireceksiniz." ifadelerini kullandı.

GÜLLERİ'DEN BAŞKAN KARALAR'A TEŞEKKÜR

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Ali Güleri yaptığı konuşmada spor yapmanın önemli olduğunu ancak yaptırmanın daha önemli olduğunu belirtirken bu anlamada emeği geçen ve gençlere spor yapma imkânı sağlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

SPORA ÖNEM GÖSTERECEĞİZ

Buradaki açılışın ardından Denizli Mahallesi'ne giden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sporun sevgi, barış ve kardeşlik olduğuna vurgu yaparak sporla ilgili önemli projeleri olduğunu belirtti.

Başkan Karalar, "Spor demek; sağlık demek, disiplin demek, dayanışma demektir. Sizden isteğimiz annelerinizi babalarınızı üzmeyip, hocalarının sözünü dinleyen başarılı gençler olmanız. Hepiniz kardeşsiniz... Sporun sevgi barış kardeşlik olduğunu herkese göstereceksiniz. Bizler sporu sporcuyu önemsiyoruz. Bu anlamada önemli tesisleri Seyhan'a kavuşturacağız. Yüzme havuzu projelerimiz var. Çocuklarımız artık pis sulama kanallarında boğulmayacak" şeklinde konuştu.

KÜÇÜKDİKİLİ'DE KARALAR'A YOĞUN İLGİ

Denizli Mahallesindeki törenin ardından Küçükdikili Mahallesi'ne geçen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Vatandaşların ve sporcuların yoğun ilgisi ile karşılandı. İlçenin her noktasına eşit hizmet götüreceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar spor okullarına ilginin yoğun olduğunu belirtirken bu ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 

Bu haber toplam 372 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber