Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Adnan DENİZ
Adnan DENİZ
...
SENİ SEVİYORUM EY SEVGİLİ…..

Hala ellerimde sıcaklığın. Hala ilk öpüşün dudaklarımda. Yüreğimin pır pır atışları hala seni düşününce hızlanıyor. Sana yazdığım şiirler bana gerçekleri söylüyor. Seni seviyorum ey sevgili.

 

  Sabahlar olmazdı sen varken. Uykularımı senin hayallerin süslerdi. Dillerim bülbül gibi şakırdı seni gördüğümde. Sen yokken öksüz bir çocuk gibi boynu büküktüm. Senin varlığında bahar gelirdi gönlüme. Sevgi nehirlerinde yüzerdim senin hayallerinle. Seni seviyorum ey sevgili.

 

   Uzak yollar hep bana yakın gelirdi. Sana koşardım günün her saatinde. Benim için kollarıma sığmayacak kadar büyüktün. Ben seni gönül hanemin en gizemli yerlerinde büyüttüm. Seni seviyorum ey sevgili.

 

   Olmazların peşinde koşmasını öğrendim sayende. Yaşam gücüm sen oldun biliyorum. Zamanı hep beri çekmek istiyordum sana kavuşmak için. Gurbetleri sılaya taşıyordum. Yüreğim özgür bir kuşun kanatları gibi hep sana uçuyordu. Seni seviyorum ey sevgili.

 

  Bütün düşüncelerini gözlerinden okurdum. Ayaklarım hiç yere basamazdı, uçar gibiydim sanki göklere. En mutlu insanı bendim bu zamanenin. Çünkü nedenim vardı. Seni seviyorum Ey sevgili.

 

  Yerler bastırmazdım elimden gelse. Seni herkesten uzaklar götürmek isterdim. Seni, kendinle bile paylaşmak istemezdim. Duygularım sevgilerin nirvanasına çıkmıştı. Bu devamlı coşan bir çağlayandı. Seni seviyorum ey sevgili.

 

   Ben olmamın başlangıcı sendin. Beni tamamlayan senin her halindi. Gülüşünü kazımıştım hafızama. Gereğinde gülüyordum senin yerine. Sen olmasan da seninle ağlayabiliyordum. Senin her hareketin ben olmuştu. O yüzden seni seviyordum ey sevgili.

 

Saçlarını savursa bir rüzgâr içim cız ederdi. Gözlerin nemlense bir an dahi yağmur yağardı gönül bahçeme sırılsıklam ıslanırdım. Çünkü seni seviyorum ey sevgili.

 

Senin olmayışların benim yüreğimi ateşlerdi. Seni görmediğim bir gün dahi benim çarmıha vurulmuş bir halimdi. Ya sen vardın benim hücrelerimde ya da ben yoktum yeryüzünde. Yaşamdan el ayak çekmişçesine. Hayata beni hazırlayan sen oldun. Sen benim masal kahramanımdın, gelecekte anlatacağım. Tiryakin olmuştum vazgeçilmezimdin. Seni seviyorum ey sevgili. İlk sevgilimdin sen benim. Sensizlik diye hiçbir şey düşünmemiştim. Bu sevgiyi kimse paylaşamaz biliyorsun sevgilim, biliyorsun. İçime bir saray yaptırdım. Hala sen yaşıyorsun içerisinde. Gençlik aşkımın ilk sevgilisi seni unutmak hiç mümkün olmadı. Hala seni görsem içime bir ateş doluyor. Yine yolumu şaşırıyorum. Sen gelecekmişsin gibi bahçe kapısını açık bıraktım. Bütün nefeslerimi seninle soluyorum. Sen farkındasın yine. Ama başın eğik ve bana bakan gözlerin buğulu. Kaldır başını sevgilim. Hala beni seviyorsun biliyorum. Zamanı yaşasak ta başka gönül hanelerinde biz biliyoruz yıllar sonra bile yaşanan sevdaları. Seni seviyorum ey sevgili
Bu yazı toplam 23327 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber