Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
‘Seni MİT’çi yapacağım dedi hamile bıraktı!
12 Mayıs 2015 / 19:01
‘Seni MİT’çi yapacağım dedi hamile bıraktı!
Genç kadını ‘Seni MİT’çi yapacağım’ diyerek kandıran M.B. genç kadını tehdit ederek hamile bıraktı!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde lisans eğitimi alan Y.G. çalıştığı firmanın sorumlusu olan M.B. ile tanıştı.

Y.G. ifadesinde M.B.’nin MİT’çi olarak kendini tanıttığını ve ardından “Seni MİT’çi yetiştireceğim” diyerek kendisine sözde eğitimler verdiğini söyledi. M.B.’nin eski sevgilisi N.K.’den de haberdar olduğunu belirten Y.G. kendisini “Ben senin hayatını kurtardım, eski sevgilinde seks kasetin varmış, internette yayınlayacaktı ben kaseti ondan aldım” diyerek kendisini paniğe soktuğunu açıkladı.

Sözde silah eğitimi almak  üzere evine giden Y.G., M.B.’nin kendisini tehdit ederek birlikte olmak istediğini söyledi. Buna karşı çıkan Y.G.’yi M.B.’nin zorlayarak tehdit yoluyla rızası dışında birlikte olduğu öğrenildi.

Ardından M.B.’nin 5 gün sonra kendisini eve çağırdığını, tehditler yüzünden evine giden genç kadın Y.G. ile tekrar zorla birlikte olduğu öğrenildi. Ardından kendisinin hamile kaldığını belirten Y.G. sakat olduğu öğrenilen bebeği kürtaj yoluyla aldırdığını belirtti.

M.B. ifadesinde ise suçlamaları reddettiğini, Y.G.’nin rızasıyla birlikte olduklarını ve kendisine de borcu olduğunu iddia etti.

Bunun ardından şüpheli M.B. hakkında iddianame düzenlenerek savcı tarafından dava açıldı. Şüpheli M.B. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Bu haber toplam 258 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber