Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şener Şen: Adana'daki o evi almam!
22 Mart 2021 / 20:26
Şener Şen: Adana'daki o evi almam!
Geçtiğimiz kasım ayında koronavirüse yakalanıp, hastanede tedavi gören Şener Şen, "İyiyim, atlattım. Bir semptomum kalmadı" dedi.

Geçtiğimiz kasım ayında koronavirüse yakalanıp, hastanede tedavi gören Şener Şen, "İyiyim, atlattım. Bir semptomum kalmadı" dedi. Şen'in kilo da verdiği gözlendi.

Adana'da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddialarına Şen, "Doğduğum yer değil. Bir ara kirada oturduğumuz ev" diye konuştu.

Sanatçı, "Çocukluk hatıralarınızın geçtiği evi almayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Nereden çıktı şimdi? Yok almam" yanıtını verdi. ( Milliyet)

Türk sinemasının efsane isimlerinden Şener Şen'in Adana'da 1941 yılında doğduğu iddia edilen ahşap ev, bakımsızlık ve 2015 yılında çıkan yangında hasar gördü. 100 yıldan daha eski olan ahşap ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

SNAF TEDİRGİN Kaderine terk edilen evin çatısının açıldığı, ahşap yapısında sarkmaların olduğu, duvarında ise çatlama ve yarıklar oluştuğu görüldü. Bina, yıkılma tehlikesi nedeniyle çevredeki esnafı tedirgin etmeye başladı.

Kaynak: Hürriyet

Bu haber toplam 582 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber