Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şemsiyeyi Açtı, Yıldırım Çarptı
03 Nisan 2014 / 10:35
Şemsiyeyi Açtı, Yıldırım Çarptı
Adana'da yağmurlu havada bisikletiyle giderken şemsiyesini açan adam, yanına düşen yıldırım nedeniyle yolun karşısına fırlayarak baygınlık geçirdi.

Çaycılık yapan 3 çocuk babası Kenan Güvel (45), 29 Mart günü işini bitirdikten sonra bisikletine binerek evine gitmek için yola çıktı. Güvel hava bulutlu olduğu için yanına şemsiyesini de aldı. Yolda bir süre sonra yağmur başlayınca, şemsiyesini açarak yağmurdan korundu. Bir süre böyle yoluna devam eden şahıs, Hasan Balıkçı Bulvarı'na geldiği sırada yıldırım nedeniyle oluşan bir ışık gördü. Güvel daha sonra yıldırımın etkisiyle bisikletiyle birlikte yolun karşı tarafına fırlayarak baygınlık geçirdi. Yaklaşık bir buçuk saat sonra kendine gelerek, bisikletinin yıldırım nedeniyle jantının eğrilmesine rağmen bisikletine binerek evine gitti. Şemsiyesini ise bulamadı. Güvel, eve gittiğinde eşine yaşadığı olayı anlattı. Bu arada Güvel'in yıldırım nedeniyle ağzı burnu kan içinde kaldı. Ertesi gün ise seçim olduğu için sabahleyin Adana Devlet Hastanesi aciline gitti. Burada yapılan tetkikten sonra Güvel'e bir iğne vurularak gönderilip pazartesi hastaneye gelmesi istendi. Ancak çay ocağını bırakacak kimse olmadığı için hastaneye ağrıları olmasına rağmen gitmedi. Güvel yaşadığı olayın şokunu atlatamadan çay dağıtmaya devam etti.

Güvel, yağmur yağdığı için şemsiyesini açıp bisikleti ile giderken birden bir ışık gördüğünü ve gerisini hatırlamadığını belirterek, "Ne olduğunu anlamadım. Sanırım yıldırım çarptı, beni bulvarın karşı tarafına fırlatmış. Yaklaşık 1.5 saat burada baygın kalmışım. Yoldan geçen kimse bana yardım etmemiş. Uyandığımda suyun içinde yatıyordum. Uyandım bisiklete tekrar bindim eve gittim. Yıldırım etkisiyle dudağım patlamış. Şuan göğsümde falan Ağrı var ama çok bir şey yok. Yıldırım çarpmasını ucuz atlattım. Sanırım şemsiye yıldırımı çekmiş" dedi 

Bu haber toplam 394 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber