Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şemdinli'de çatışma: 1 polis şehit!
17 Ağustos 2015 / 09:48
Şemdinli'de çatışma: 1 polis şehit!
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde hendek açarak yolu kapatmak isteyen PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir polis şehit oldu.

İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen Terör örgütümensupları, olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Çıkan çatışmada bir polis şehit oldu, bir polis de yaralandı. Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.


HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Akşam saatlerinde Şemdinli-Yüksekova karayolu iş makineleri ile kapatmaya çalışan PKK’lılara müdahale eden Özel Harekat polislerine uzun namlulu silahlar ve roketatarla saldırı  düzenlenmiş, saldırıda 2 özel harekat polisi yaralanmıştı. Yaralı polisler bölgeye sevk edilen ambulansla Şemdinli Devlet Hastanesine getirildi. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen komiser Ahmet Çamur şehit oldu. Şehit komiser Ahmet Çamur'un, Trabzon’un Çaykara nüfusuna kayıtlı olduğu, cenazenin ise yarın ikindi namazını müteakiben ilçeye bağlı Soğanlı Mahallesi’nde defnedileceği belirtildi.


Şemdinli'de şehit polisin ardından operasyon: 4 terörist öldürüldü

Bir polisin şehit olduğu saldırının ardından çıkan çatışmada biri kadın 4 terörist öldürüldü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki saldırı sonucu çıkan çatışmada, biri kadın 4 terörist öldürüldü. İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensuplarıyla olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçleri arasında çıkan ve 1 özel harekat polisinin şehit olduğu çatışmanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyonda, biri kadın 4 terörist öldürüldü.

Kaçan teröristlerin, ölenlerin cesetlerini beraberlerinde götürdüğü belirlendi. Bölgede operasyon sürüyor.

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber