Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Selvi Kılıçdaroğlu Adana'da konuştu
13 Nisan 2015 / 13:02
Selvi Kılıçdaroğlu Adana'da konuştu
Ağrı'da terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu çıkan çatışmada 5 teröristin öldürüldüğü, 4 askerin ise yaralandığı olayın ne olduğunu tam olarak bilmediğini ancak kan dökülmesine üzüldüğünü söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ağrı'da terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu çıkan çatışmada 5 teröristin öldürüldüğü, 4 askerin ise yaralandığı olayın ne olduğunu tam olarak bilmediğini ancak kan dökülmesine üzüldüğünü söyledi. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimlerinde CHP'nin Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen'in ofisinin açılışına katılmak üzere Adana'ya geldi. Kılıçdaroğlu, ofis önünde kalabalık bir partili tarafından güllerle karşılandı. Kılıçdaroğlu güçlükle açılışını yapacağı yere gelerek kurdeleyi kesti. Kılıçdaroğlu daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun "Dün Ağrı'da terör saldırısında 5 teröristin öldürülmesi, 4 askerin yaralanmasıyla ilgili seçim öncesi bir anne olarak neler söyleyeceksiniz?" diye sorması üzerine Selvi Kılıçdaroğlu, "Bir anne olarak sadece üzülüyoruz. Kan dökülmesin, kimse doğal olarak kan dökülmesini istemez. Üzüldüm yani. Tabi nedeni nedir, tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Onunla ilgili bir şey diyemeyeceğim. Bir kere insanların ölmesi hiç hoş değil nerede olursa olsun" diye yanıt verdi.
Bu haber toplam 362 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber