Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Selda Bağcan konserine yoğun ilgi
04 Nisan 2015 / 15:04
Selda Bağcan konserine yoğun ilgi
Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Selda Bağcan Adanalılarla buluştu.

Uğur Mumcu Meydanı'ndaki konserde Bağcan, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile 'Uğurlar Olsun' parçasına düet yaptı. 
Adana'da gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında Seyhan Belediyesi tarafından Uğur Mumcu Meydanı'nda Selda Bağcan konseri düzenlendi. Konseri izlemeye yaklaşık 15 bin civarında Adanalı geldi. Selda Bağcan konseri öncesi Eylem Naz sahne aldı.

PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI ADANA'YI DÜNYAYA TANITIYOR
Konser öncesi Adanalılara hitap eden Seyhan Belediye Başkan Zeydan Karalar, Portakal Çiçeği Karnavalı'nın, Adana'nın dünyaya tanıtılmasında çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Başkan Karalar, "Adana çok güzel, güzel olduğu kadar özel bir kenttir. Adana eskiden mutlu insanların kentiydi; aş vardı, iş vardı. Ancak gelinen süreçte sanayi bitti, tarım bitti, ticaret bitti. Adana artık eski günlerini arar duruma geldi. Sanayi'nin tarımın yerini ancak ve ancak turizm ile doldurabiliriz. Bu yüzden karnavala önem veriyoruz, bu yüzden karnavala destek veriyoruz. Portakal Çiçeği Karnavalı Adana'nın tanıtımında önemli bir görev üstleniyor. Ben buradan tüm dünyayı Adana'ya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KARALAR'IN SELDA BAĞCAN İLE DÜETİ
Başkan Karalar'ın konuşmasının ardından ünlü sanatçı Selda Bağcan, şarkılarıyla Adanalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserin sonlarına doğru Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı sahneye davet eden Selda Bağcan 'Uğurlar Olsun' şarkısını Başkan Karalar ile birlikte söyledi. Karalar ve Bağcan'ın düeti Adanalılardan yoğun alkış aldı. Konser sonunda ise Başkan Zeydan Karalar, Selda Bağcan'a çiçek verdi.

Bu haber toplam 475 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber