Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Selamet, en fazla faaliyet yapan okullarda
27 Şubat 2014 / 13:03
Selamet, en fazla faaliyet yapan okullarda
Selamet öğretmenlerin gerekirse öğrencisi için çocuğunu ve canını feda edebileceğini söyledi.

Adana Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet öğretmenlerin gerekirse öğrencisi için çocuğunu ve canını feda edebileceğini söyledi.


Selamet, milli eğitim müdürlüğünün verilerine göre il genelinde en fazla faaliyet düzenleyen ilk 10 okul arasına giren Aladağ Madencilik Anadolu Lisesi ile Sinanpaşa İlkokulu'nu ziyaret etti. Selamet, ziyaret sırasında öğretmenlere yönelik yaptığı konuşmada, "Adana’mızın marka değerini üst seviyeye çıkartan ve Adana’nın il içinde ve dışında ödüllerle alındığı bir ilçemiz olduğunu gösterdik. Bu performanstan dolayı Aladağ’daki yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Adana olarak, son iki yılda bakanlıkta hangi ödül kürsüsü varsa hepsine çıktık. Sizlerin çalışmalarınızla da Adana’mızı 01 marka kent yapmak istiyoruz. Bizlere bu anlamda destek veren kaymakamımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Selamet, öğretmenlerin çok fedakar çalıştığına dikkat çekerek şunları kaydetti:
"Aramızda çok fedakâr arkadaşlarımız var. Bu öğretmenlerimizin sayesinde geleceğinizi daha aydınlık, daha ferah ve daha mutlu görüyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimizin, insanlarımızın daha mutlu olacaklarını düşünüyoruz. Bizim öğretmenlerimiz en değerli meslek mensuplarıdır. Bizim öğretmenlerimiz geleceğimizi inşa eden mimarlarımızdır. Öğrencisi için gerekirse çocuğunu ve canını feda eder. Bu yola baş koymuş arkadaşlarımızdır. Biz bu değerli arkadaşlarımızla beraber olmaya, sizlerle birlikte olup çalışma, sizlere hizmet etmek için aşkımızı şevkimizi tazelemeye geldik. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum ve sizlerle gurur duyuyorum. Sizin gibi öğretmenlere sahip olduğumuz için ben kendimi şahsen çok şanslı hissediyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Selamet konuşmanın ardından öğretmenlere başarılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Toplantıya Aladağ Kaymakamı Tamer Kılınç, Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Bilgiç ve öğretmenler katıldı. 
Bu haber toplam 475 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber