Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Selahattin Demirtaş tüm programlarını iptal etti
08 Eylül 2015 / 12:20
Selahattin Demirtaş tüm programlarını iptal etti
Demirtaş, "TSK kaybedecek, PKK kazanacak" dedikten 1 gün sonra Dağlıca'da pusu kuruldu. HDP lideri, Dağlıca sonrası Türkiye'ye dönüyor

Yurt dışında bulunan HDP Eş Genel BaşkanıSelahattin Demirtaş, yaşanan terör olayları sonrası Türkiye'ye dönüş kararı aldı.

HDP’ den yapılan açıklamada; “Eş Genel Başkanımız Sayın Selahattin Demirtaş, Türkiye'de yaşanan acı gelişmeler nedeniyle bütün yurtdışı programlarını iptal ederek bugün acilen Türkiye'ye dönecektir.” denildi.

"HEPİMİZİ KAHREDEN ÖLÜM HABERLERİ"
PKK terörünü bir kez olsun kınamayan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından şunları yazdı:

"Öldürmenin gerekçesi olamaz, insanlarımızı ölüme sürmenin de. Her gün hepimizi kahreden ölüm haberleri kaderimiz de olamaz. Dün Dağlıca'da yitirdiğimiz kardeşlerimize, Cizre'de yitirdiğimiz küçük çocuklarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı diliyorum.

"KİN VE NEFRET KUSMAK YERİNE.."
Halkın yoksul çocuklarına sadece ölümü reva gören, annelerin barış düşüne kan sıçratan savaş politikalarına teslim olmayacağız. Kin ve nefret kusmak yerine bu felaket tezgahından çıkışın yollarını hep birlikte bulmak zorundayız. Koşullar ne kadar zor olursa olsun Barış'ta ve kardeşlikte ısrar etmek dışında her yol bizleri insanlığımızdan uzaklaştırır, acılarımızı Derinleştirir. Allah hepimize sabır ve akılla davranma dirayeti nasip etsin. Hepimizin başı sağ olsun."

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber