Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şehit polisin naaşı baba ocağına gönderildi
28 Ekim 2015 / 10:09
Şehit polisin naaşı baba ocağına gönderildi
Diyarbakır'da IŞİD ile girilen çatışmada şehit olan polisin naaşı helikopterle Tufanbeyli'ye gönderildi

Diyarbakır’da terör örgütü IŞİD militanlarıyla girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Sadık Özkan’ın naaşı, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Morgu’ndan alınarak helikopter ile Tufanbeyli ilçesindeki baba ocağına götürüldü. Şehit polisin morgdan çıkarıldığı sırada hastane bahçesinde bekleyen vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.


Kayapınar ilçesinde terör örgütü IŞİD’e ait bir eve düzenlenen operasyonda, bahçeye daha önceden tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonrası özel harekat polisleri Gökhan Çakıcı ve Sadık Özkan kaldırıldıkları hastanede şehit olmuştu. Diyarbakır’da düzenlenen törenin ardından dün Adana’ya gönderilen Sadık Özkan’ın cenazesi, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılmıştı.

Özel harekat polisi Özkan’ın cenazesi, bugün sabah saatlerinde Türk bayrakları ile donatılan hastane morgundan alındı. Özkan’ın tören mangasının omuzlarında cenaze aracına bindirildiği sırada hastane bahçesinde bekleyen hastane çalışanları ve hasta yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze aracına konulan şehidin naaşı, Adana Havaalanı’na götürülerek buradan helikopter ile Tufanbeyli ilçesine gönderildi. Şehit polis memuru Özkan’ın cenazesi, öğle namazını müteakip kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.
Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber