Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şehit polisin evine ateş düştü
13 Eylül 2015 / 18:35
Şehit polisin evine ateş düştü
Şırnak'ta bombalı saldırıda şehit olan polis memurunun Adana'daki evine ateş düştü

Şırnak'ta polis noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın Adana'da yaşayan eşi ve 3 çocuğu, şehidin cenazesinin toprağa verileceği memleketi Malatya'ya gitti.

Şırnak'ta polis noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda nöbetçi 2 polis memuru şehit olurken, 5 polis de yaralanmıştı. Şehit polislerden Şahin Altmış’ın daha önce görev yaptığı Adana’daki evine ateş düştü. İkinci şark görevini yapmak için 1 yıl önce Şırnak’a gittiği belirtilen şehit polisin Adana’daki evini de henüz yeni satın aldığı öğrenildi.

Şehit polisin eşi Özlem Altmış, üniversiteye hazırlanan oğlu Furkan, TEOG’a hazırlanan kızı Zeynep ve henüz ilkokuldaki küçük oğlu Enes Altmış, acı haberi duyar duymaz şehidin cenazesinin toprağa verileceği Malatya'ya gitmek üzere hazırlandı. Gözyaşları içerisinde evden çıkan aile, komşularının telkinleriyle güçlükle ayakta durdu. Anne ve evlatları birbirlerine sarılarak uzun süre ağladı.

Şehit polisin küçük kızı Zeynep, “Babam gitti, bir daha gelmeyecek” diyerek feryat etti. Polisin eşi ise, "Bir yanım gitti" diye ağlayarak acısını dile getirdi. Polislerin güçlükle sakinleştirdiği aile, otomobille şehit polisin toprağa verileceği Malatya’ya götürüldü.

Bu haber toplam 611 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber