Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şehit Polis Hatunoğlu'nun Ailesine Acı Haber Yaylada Ulaştı
03 Eylül 2015 / 14:21
Şehit Polis Hatunoğlu'nun Ailesine Acı Haber Yaylada Ulaştı
Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lıların yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan polis memuru Akif Hatunoğlu'nun ailesi acı haberi tatil için gittikleri yaylada öğrendi.

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan polis memuru 29 yaşındaki Akif Hatunoğlu'nun Adana'daki baba ocağına ateş düştü. Aile acı haberi yaylada öğrendi.

YAYLADA TATİLDEYDİLER

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi nüfusuna kayıtlı olan şehit polisin ailesinin Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki tek katlı bir evde oturduğu ve Pozantı İlçesi'nin Tekir Yaylası'nda tatilde oldukları belirtildi. İnşaatlarda sıvacılık yapan baba Hasan ile anne Sebiha Hatunoğlu, acı haberi yaylada aldı.

"ŞEHİT OLMAYA DEVAM EDERİZ"

Şehit polisin, ailenin tek erkek çocuğu olduğu ve 2 kız kardeşi bulunduğu belirtildi. Sebiha adında 1.5 yaşında bir kızı bulunan ve eşi Semra ikinci çocuğuna hamile olan polis Akif Hatunoğlu'nun sosyal paylaşım sitesi Facebooksayfasında son paylaşımı, görev yaptığı Dargeçit İlçesi'ndeki Şehit Ozan Demirkollu Polis Merkezi Amirliği'nin tabelası önünde çektiği fotoğraf oldu. 6 yıllık polis Hatunoğlu'nun, diğer meslektaşları gibi paylaştığı siyah zemin üzerinde polis ambleminin bulunduğu "Sessiz olun...!!! Polisler şehit oluyor!!! Vicdanı olmayanlar!! Huzur içinde uyumaya devam edin!!! Siz bilmezsiniz ama bizler sizin için şehit olmaya devam ederiz!!!" yazılı bir kolaj dikkat çekti.


Bu fotoğraf, şehidin Facebook sayfasına girenlerin de dikkatini çekti ve kısa sürede paylaşım rekoru kırdı.

Bu haber toplam 955 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber