Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şehit Polis Eşi, Acı Haberi Duymak İstemedi
11 Kasım 2015 / 09:55
Şehit Polis Eşi, Acı Haberi Duymak İstemedi
Şırnak'ta PKK'lıların düzenlediği saldırıda şehit olan 3 polisten Hilmi Bardakçı'nın eşi Havva Bardakçı, "Hayır söylemeyin. Duymak istemiyorum" diyerek ağıtlar yaktı.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lıların polis zırhlı aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan 3 polisten 41 yaşındaki Hilmi Bardakçı'nın eşi ve ailesi, acı haberle yıkıldı.

Gece yarısı karşısında emniyet yetkilileri ile sağlık görevlilerini görünce feryat eden şehit polis eşi Havva Bardakçı, "Hayır söylemeyin. Duymak istemiyorum" diyerek ağıtlar yaktı.

HABER VERMEYE HEYET GELDİ

Silopi'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 3 polisten Hilmi Bardakçı'nınAdana'nın Yüreğir İlçesi Kazık Karabekir Mahallesi'ndeki evine acı haber gece yarısı ulaştı. Emniyet yetkililerinden oluşan bir heyet, beraberinde sağlık görevlileri ile şehit eşi ile bir üst katında anne ve babasının oturduğu iki katlı eve geldi.

 

ACI HABERİ DUYMAK İSTEDİ

Kapıyı açan şehit polis eşi Havva Bardakçı, karşısında emniyet yetkilileri ile ambulans ve sağlık ekiplerini görünce gözyaşlarına boğuldu. 8 yaşında kız ve 10 yaşında erkek evladı bulunan ve 13 yıllık hayat arkadaşının şehit olduğunu anlayan Havva Bardakçı, "Hayır söylemeyin. Duymak istemiyorum. Kendisine de saat akşam 7'den beri ulaşamıyorum." diyerek feryat ettikten sonra gözyaşı sel oldu.

ADANA'YA DEFNEDİLECEK

Şehit polisin annesi Selver ile babası İsmet Bardakçı'nın aynı evin üst katında oturduğu öğrenildi. Acı haberin ardından yakınları ve komşuları şehit ailesinin oturduğu iki katlı eve taziye ziyaretlerinde bulundu.

Selver ile İsmet Bardakçı çiftinin 5 çocuğundan ikinci evlatları olduğu belirtilen şehit polisHilmi Bardakçı'nın 13 yıllık evli kısa süre önce katarakt ameliyatı olduğu seçimlerden 1 gün önce görev yeri Şırnak'a döndüğü öğrenildi. Şehit Bardakçı'nın çarşamba günü ikindi namazından sonra Adana'da defnedileceği belirtildi.

Bu haber toplam 294 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber