Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şehit cenazesinde gerginlik
08 Eylül 2015 / 12:08
Şehit cenazesinde gerginlik
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Turanlı’nın cenazesinde, bir grup ile emniyet müdürünün korumaları arasında arbede çıktı.

Şehit polisin cenazesi baba evinde helallik alındıktan sonra Buruk Mezarlığı'na getirildi. Cenaze törenine, kent protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin eşi Ayşegül Turanlı, amcasına sarılıp, "Amca ben seni evimde ağırlayacaktım ama olmadı. Burada mı ağırlayacaktım?" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin yakınları de tören öncesi fenalık geçirdi. Ambulansa alınan şehit yakınlarına sağlık görevlileri müdahale edildi.
Daha sonra şehidin cenazesi, namazın kılınacağı alana getirildi. Cenaze namazının kılınmasının ardından şehidin naaşı mezara götürüldü. Şehit polisin cenazesi toprağa verildikten sonra annesi, evladının kabrinin başına oturup ağıt yaktı.
Bu arada, cenaze namazından sonra bir grup ile Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in korumaları arasında gergin anlar yaşandı. Çıkan arbede diğer polislerin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Bu haber toplam 661 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber