Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şehit binbaşı aynı ailenin ikinci şehidi
28 Temmuz 2015 / 12:02
Şehit binbaşı aynı ailenin ikinci şehidi
Hain saldırıda şehit düşen Binbaşı'nın ağabeyinin de 25 yıl önce bir madende meydana gelen patlamada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Muş’un Malazgirt ilçesinde eşi ve kızıyla birlikte teröristler tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın ağabeyi Dursun Kulaksız'ın 25 yıl önce Yeni Çeltek Kömür İşletmesi'ne ait maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybettiği öğrenildi
 
Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın,Amasya'nın Merzifon ilçesine bağlı Ortaova köyündeki baba ocağında yas hakim. Ablası Emine Şallı'ya kardeşinin şehit edildiği haberi askeri yetkililer tarafından verildi.Kulaksız'ın babası Ömer (85) ile annesi Nevriye Kulaksız'a (80) sağlık sorunları nedeniyle acı haber verilemedi.
 
Köylüler tarafından şehidin babaevin bulunduğu sokağa ve caminin minarelerine dev Türk bayrağı asıldı.
 
Evli ve 2 çocuk babası olan Arslan Kulaksız'ın, ağabeyi Dursun Kulaksız'ın 1990 yılında Amasya'da Yeni Çeltek Kömür İşletmesi'ne ait maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybettiğini ve ailenin ikinci şehidini verdiğini belirten halasının oğlu Hamza Acar,  “Acımız büyük. Çok iyi birisiydi. En son geçen sene Kurban Bayramı’nda buradaydı. Daha sık geliyordu. Malazgirt’e gidince ziyaretlerini seyreltti. Sürekli annesine, babasına bakan birisiydi” diye konuştu.
 
  Şehidin üvey ağabeyi Hikmet Acar’ın da sağlık sorunları nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırılıp gözetim altında tutulduğu bildirildi.

Bu haber toplam 325 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber