Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Şehit aileleri ve gazilere yemek
11 Nisan 2019 / 18:09
Şehit aileleri ve gazilere yemek
Adana'da Polis Haftası kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Adana’da Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, devlet ve millet olarak şehit aileleri ve yakınları ile gazilere her koşulda sahip çıkacaklarını söyledi.


Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümü ve ‘10 Nisan Polis Haftası’ kutlama etkinlikleri kapsamında Adana Emniyet Müdürlüğünce şehit aileleri ve gazilerin onuruna yemek programı düzenlendi. 

Polis Evi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, devlet ve millet olarak şehit aileleri ve yakınları ile gazilere her koşulda sahip çıkmaya devam edeceklerini kaydederek, “Türk Polis Teşkiatı’nın, görevi başında canlarını veren şehitleri rahmetle, gazileri de daima şükranla anıyoruz” dedi. 

Programa Vali Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaddin Cavlak, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, emniyet teşkilatı mensupları ve aileleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Bu haber toplam 1,027 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber