Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sedat Sözlü'den çarpıcı açıklamalar
15 Ağustos 2015 / 20:14
Sedat Sözlü'den çarpıcı açıklamalar
“Fitne fesatı Adana Demirspor’a sokmadan bu işi götürmek istiyoruz”

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Milliyetçi Hareket Partili (MHP) olmasının futbola siyaseti karıştıracağı anlamına gelmediğini vurgulayarak “Fitne fesatı Adana Demirspor’a sokmadan bu işi götürmek istiyoruz” diye konuştu. 
Adana Demirspor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Sözlü, kulüpte alacaklı futbolcu kalmadığını söyledi. Transferlerini tamamladıklarını ve kiralık oyuncu almadıklarını ifade eden Başkan Sözlü, “Adana Demirspor öz evlatlarını aldı. Sözleşmeli oyuncularını aldı. Böyle bir ortamda Adana Demirspor, kendi öz canlarıyla çıkacak, kiralık değil” dedi.

“O HAVAYLA ÖNÜMÜZE GELENİ DEVİRİRİZ DİYEBİLİRİM”
Kızılcahamam’daki 20 günlük kamp sürecinin çok uyumlu geçtiğini anlatan Başkan Sözlü, yarın yapılacak Karşıyaka müsabakasının önemine vurgu yaptı. Adana Demirspor’un Karşıyaka maçıyla bir ivme yakalayıp sezona yayarak başarılı maçlar geçireceklerini umduğunu anlatan Başkan Sözlü, taraftarlardan tribün desteği istedi. Bilet fiyatlarını ‘sudan ucuz’ olarak nitelendiren Sedat Sözlü, taraftarlara şöyle seslendi: 
“Ama lütfen, ben her dediğinizi yapıyorum. Onlar da üzerine düşeni yapsın, yayladaysa insin, sahildeyse gelsin, yarınki maçı izlesin. Çok iyi bir havamız var. Bunu hayata geçirdiğimizde yarın o futbolcuya tribünlerin de dolu olduğunu hissettirir yaşatırsak, biz o havayla önümüze geleni deviririz diyebilirim.”

“MHP’Lİ OLMAM, DUYGUSAL OLACAĞIM ANLAMINA GELMEZ”
Kamuoyunda, ‘siyaseti futbola sokacak’ tartışmalarını anımsatan, sosyalist taraftarlarının yoğunluğuyla dikkat çeken Adana Demirspor’un MHP’li başkanı Sedat Sözlü, kulüpte kendisinin ve ağabeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün duygusal olmadığının ve futbola siyaset karıştırmayacaklarının altını çizdi. MHP’li olmaktan gurur duyduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Sözlü, şunları söyledi: 
“Tüm bu süreçte kim faydalı olursa takıma, o şekilde hareket ettik. MHP’li olmam duygusal davranmamı gerektirmez. Kapsayıcı bir şekilde sezona girecek, hiçbir şekilde ayırt etmeden Adana Demirspor üzerine düşeni yapacak. Verdiğimiz mesajlardan da bunu görebilirsiniz. Futbolcularımıza da aynı mesajı veriyoruz. Fitne fesatı Adana Demirspor’a sokmadan biz bu işi götürmek istiyoruz.”

Bu haber toplam 247 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber