Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sarıçam'da esnafla buluştular
28 Mayıs 2015 / 13:25
Sarıçam'da esnafla buluştular
Saadet Partisi Adana Milletvekili Adayı Hamza Çalışkan, milletvekili adayları ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte İmamoğlu ve Sarıçam’da esnaf ve halkla buluştu.

Halkın yoğun ilgisi altında gerçekleşen ziyaretlerde esnafla sohbet eden Hamza Çalışkan, Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu “Milli İttifak”ın iktidar projelerini anlattı.
“Milli Görüş iktidarında, bu ülke en aydınlık günlerini yaşamıştır” diyen Çalışkan, yeniden iktidara gelmeleri halinde, işçisinden memuruna, esnafından çiftçisine kadar, toplumun her kesiminin kalkınacağını ifade etti. Çalışkan, “Milli İttifak olarak iktidara geldiğimizde, halkımızın her kesimini ezen borç, vergi ve faiz gibi yükleri kaldırarak, herkesin rahat bir nefes almasını sağlayacağız” diye konuştu.
Ziyaretleri sırasında esnafın ve halkın derdini dinleyen Çalışkan, şunları dile getirdi:
“Her ziyaretimizde, her sohbetimizde, halkımızın yıllardan beri nasıl ezildiğini; emeğinin, alın terinin nasıl sömürüldüğünü bir kez daha görüyor ve üzülüyoruz. Bizler Milli Görüş hareketini kuran merhum Necmettin Erbakan gibi, Allah rızası için, halkın yararına siyaset yapmak üzere geliyoruz. Amacımız Allah’ın izniyle Meclis’te Milli Görüş’ü temsil ederek, halkımızın artık hak ettiği refah ve huzura kavuşmasını sağlamaktır. Başta Allah’ın izni, sonrasında da sizlerin duaları ve destekleri ile inşallah 7 Haziran seçimlerinden sonra Milli İttifak ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve ahlakın siyasete hakim kılındığı, iyiliğin ve kardeşliğin tesis edildiği, daha huzurlu bir Türkiye’nin tohumları atılacak.” 

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber