Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sarıçam Belediyesi'nden dev proje
06 Temmuz 2015 / 10:01
Sarıçam Belediyesi'nden dev proje
Sarıçam Belediyesi tarafından ilçe merkezi dışında bulunan ve Yeni Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen 40 köye tek tip park proje yapımlarına başlandı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  geçmişten bugüne kadar hiç park olmayan bu mahallere yapılacak olan parkların en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, hizmetlerin ilçede tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, her geçen gün daha çok nasıl hizmet üretebilmenin hesabını yaptıklarını söyledi. Köy statüsünden çıkarak mahalleye dönüşen 40 yere hazırlanan tek tip park projesinin yapımlarının kısa bir süre önce başladığını anlatan Başkan Bilal Uludağ,”Burada yaşayan vatandaşlarımızın da kendi yerleşim alanlarında böyle bir parktan faydalanması gerektiğini düşündük ve bu projeyi hayata geçirdik. Gece gündüz Sarıçam halkına nasıl daha iyi hizmet verebiliriz düşüncesiyle hareket ediyor ve yeni projeler üreterek hayata geçiriyoruz. Yapılan her şey Sarıçam’ı daha güzel ve yaşanılabilir modern bir ilçe haline getirmek için.”dedi.

Bu arada mahallelerine park yapılan Sarıçamlı vatandaşlar ise hiç kimsenin şimdiye kadar böyle bir hizmette bulunmadığını belirterek, Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar,” Artık bizim çocuklarımızda parklarda gönül rahatlığıyla oynayabilecekler.  Bizlerde onlarla birlikte bu parklardan faydalanmış olacağız.”diye konuştlar.

Bu haber toplam 557 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber