Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sarıçam Belediyesi hız kesmiyor
27 Temmuz 2015 / 08:55
Sarıçam Belediyesi hız kesmiyor
Sarıçam Belediyesi tarafından hızla devam ettirilen hizmet atağından bu kez de nasibini Kürkçüler Yürekli Mahallesi nasibini alıyor.

Burada kısa bir süre önce başlatılan sathı asfalt çalışması Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,”Yapılan her çalışma ilçemizin daha modern bir hale gelmesi için. Bu nedenle asfalt çalışmalarımız mahalle ve köylerimizde tüm hızıyla sürdürüyoruz.”dedi

İlk olarak Kürkçüler Yürekli Mahallesi’nde yürütülen sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, burada Fen İşleri, Müdürü Adem Gök ve yetkililerden bilgi aldı. Başkan Bilal Uludağ, sık sık yapılan çalışmaları görmek amacıyla ziyaretler yaptığını belirterek,”Amacımız hizmetin bir an önce en güzel şekilde yapılarak tamamlanması. Bu nedenle çalışmaları yerinde inceliyorum. Burada varsa görülen eksikliklerin giderilmesini için talimatlar veriyorum. Adeta şantiye haline gelen ilçemizde yaz sonuna kadar asfalt sorununu büyük ölçüde tamamlamış olacağız. Bazı bölgelerde bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye ilçe halkımız adına teşekkürlerimizi iletiyorum.”diye konuştu.

Buradaki incelemelerini tamamlayan Bilal Uludağ,  Cerenli Köyü’nde giderek yapımına kısa bir süre önce başlanan asfalt, kilit parke ve kaldırım çalışmalarını da yerinde inceledi. Başkan Uludağ, her iki köyde de muhtar ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Muhtar ve vatandaşlar Başkan Uludağ’a teşekkür ederken,” Allah sizden razı olsun. Hizmetlerden son derece memnunuz.”dediler.

Başkan Uludağ ise,”Ben ve ekibim mahalle ve köy ayırımı yapmadan acil ihtiyaç olan yerlere öncelik vererek çalışmalarımızı planlıyoruz. Şu ana kadar birçok yerde asfalt, kaldırım ve kilit parke çalışmaları yapıldı ve yapılmaya da hızla devam edecek. Bizler hizmet için göreve geldik ve bununda hakkını vermek için çabalıyoruz. Bunlar bizim yapmamız gereken asli görevlerimizden. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Her zaman sizlere layık olmaya çalışacağım.”şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 309 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber