Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şanlıurfa'da 2 polis şehit oldu
22 Temmuz 2015 / 13:16
Şanlıurfa'da 2 polis şehit oldu
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde aynı evde kalan ve iki polis memuru başlarından vurulmuş halde bulundu.

Vali İzzettin Küçük, olayın terörle bağlantısı olup olmadığını bilmediklerini aktarırken, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gitti.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ
 
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürülen iki polisin kimlikleri tespit edildi. Hayatını kaybeden polislerin, Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Feyyaz Uçar ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Açar olduğu öğrenildi.

Emniyet yetkililerinden elde edilen bilgilere göre, yaşları 24 ve 25 olan ve isimleri Feyyaz Uçar ve Okay Açar olduğu belirtilen polis memurlarının elleri ayakları arkadan bağlı kafalarına susturucu silahlarla ateş edilip infaz edildiği öğrenildi.
 
3 POLİS AYNI EVDEYDİ

Alınan bilgiye göre, Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki polis memuru kaldığı evde saldırıya uğradı. Biri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde, diğeri de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 2 polis memuru, ilçedeki TOKİ konutlarında kiraladıkları bir evde kalıyordu. Aynı evdeki Terörle Mücadele Şubesindeki üçüncü polis ise kayıp.

Polislerin sabah işe gelmemesi üzerine yapılan incelemede, iki polisin evde başından vurulduğu ve hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan incelemede, olayda kullanılan silah bulunamadı. 2 polis memurunun da ensesinden vurulduğu tespit edildi.
Bu haber toplam 543 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber