Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sanayicilere eğitim
22 Mayıs 2015 / 12:02
Sanayicilere eğitim
AOSB Başkanlığının, firmalara eğitim desteği sağlamak amacıyla kurulan AOSB Akademi'de “Muhasebe ve Bütçe Yönetimi” anlatıldı.

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığının, Bölge’de faaliyet gösteren firmalara eğitim desteği sağlamak amacıyla kurulan AOSB Akademi'de “Muhasebe ve Bütçe Yönetimi” anlatıldı.


AOSB ile AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi’nin birlikte sürdüğü program kapsamında Prof. Dr. Nejat Erk tarafından verilen eğitim, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı Binası Seyhan Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Saat 09:30-12:30 arasında verilen Muhasebe ve Bütçe Yönetimi eğitimine, AOSB’de görevli firmaların muhasebe ve finansla ilgili yönetim kadroları katıldı. AOSB’nin, sanayicilere daha iyi hizmet sunmayı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitim programında Prof. Dr. Nejat Erk tarafından, "Bilanço ve bilanço analizi, gelir tablosu, nakit akış tablosu, bütçeleme, mali göstergelerin ortak kullanımı gibi tabloların anlamı ve yönetim aracı olarak kullanımı" anlatıldı.

Prof. Dr. Erk, bilimsel tespit ve analizler ile deneyimlerini sanayiciler ile paylaştığı Muhasebe ve Bütçe Yönetimi eğitiminde, ”Şirketler için büyük önemi olan ‘nakit akış tablosu’, ‘karın parçalanarak aktif kullanımı’ ile ‘pazarlama yetkinliği’ ve ‘borcun firma karına katkısı’ da ele alındı. Eğitim, program bütçelemenin detaylarının ele alınmasıyla son buldu.
Bu haber toplam 244 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber