Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sakar hırsız yakalandı
05 Kasım 2017 / 13:56
Sakar hırsız yakalandı
Adana'da girdiği iş yerinin asma tavanından düşen hırsız hiçbir şey olmamış gibi eli cebinde etrafı kolaçan etti.
Pencereden sarkan, masa üzerindeki plazmayı yere düşürerek ekranını kıran hırsız, adliyeye sevk edilirken "Benim mesleğim hırsızlık, cezaevindeki ağabeylerime selam söylüyorum" dedi.
 
Edinilen bilgiye göre olay, 2 Kasım'da Seyhan ilçesi Turan Cemal Beriker Bulvarındaki bir otomotiv şirketinde meydana geldi. İddiaya göre, sabaha karşı iş yerinin çinko çatısından giren hırsızın yürüdüğü asma tavan aniden çöktü. 
 
Firmanın ofis bölümüne düşen hırsız, ayakta hiçbir şey olmamış gibi elini cebine koyup etrafı kolaçan etti. Daha sonra ofisteki dolabı karıştıran şahıs, bulduğu çorabın birini ayağına diğerlerini ise eline giydi.
 
Şahıs, daha sonra odadaki bütün dolapları tek tek kontrol ettikten sonra, bilgisayarın kablosunu ayağı ile kopardı, duvarda asılı olan plazma televizyonu yerinden söküp masanın üzerine koydu. Televizyon ve bilgisayarları topladıktan sonra düştüğü yerden çıkamayacağını anlayan şahıs pencereden çıkmak istedi. Pencereden sarkan hırsız, masa üzerindeki plazmayı yere düşürerek ekranını kırdı. Tüm bu olup biten güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
 
Sabah iş yerine gelen Murat Yeşildağ, tavandaki hasarı görünce şoka girdi. Televizyon ve bilgisayarın yerinde olmadığını, tüm dolapların karıştırıldığı gören Yeşildağ, polisi aradı.
 
Olayla ilgili çalışma başlatan hırsızlık büro amirliği polisleri, görüntülerden şahsın Süleyman Y. (18) olduğunu tespit etti. Kısa sürede yakalanan şahıs, sağlık kontrolüne getirildiği sırada gazetecilere, "Hırsızlık yapıyorum abi garibanız diye. Başka yapacak bir işim yok mesleğim yok. Cezaevinde bulunan abilere selamlar olsun. Benim mesleğim hırsızlık, torbacılık ve uyuşturucu abi. Kendinize iyi bakın görüşürüz yeter artık bay bay" dedi.
 
Şahıs, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
 
Bu haber toplam 1,149 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber