Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sağlam geleneği devam ettirdi
14 Temmuz 2014 / 11:15
Sağlam geleneği devam ettirdi
Yüreğir İlçesinin Kiremithane Mahallesi'ndeki babaevindeki 5 dönümlük alanda iftar sofrası hazırlatan Eski AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mehmet Sağlam, her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinlikte 3 bin kişiyi ağırladı.

Vali Mustafa Büyük, Vali Yardımcısı Haluk Sezen, İşkur Bölge Müdürü Haşim Meydan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, Ekspres Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bülent Yardımcı, Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Ertem, Çiçek Özel Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Musa Çiçek'in de aralarında bulunduğu davetliler, toplu iftar töreninde buluştu. Davete katılan Vali Büyük 3 bin davetli ile tek tek selamlaştı.

İftar yemeğinden sonra konuşan Av. Mehmet Sağlam, "Babam 5 yıl önce vefat etti. O günden bu yana her yıl geleneksel olarak davetimizi sürdürüyoruz. Davetimize katılan önemli misafirlerimize ve Yüreğir halkına teşekkür ediyorum" dedi. 

Adana'yı ve Adanalıları sevdiğini belirten Vali Büyük ise "Davete gelirken, böyle büyük kalabalıkla karşılaşacağımı ummuyordum. Bu samimi ve çok güzel ortam içinde bulunmak beni mutlu etti" diye konuştu. Vali Büyük, davetlileri yolcu ettikten sonra, misafirlerle Adana ile ilgili sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Bu haber toplam 210 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber