Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sabahattin Karabulut görevinden alındı
30 Haziran 2015 / 10:15
Sabahattin Karabulut görevinden alındı
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde bir atama bir görevden el çektirme..

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Park ve Bahçeler Daire Başkanı Sabahattin Karabulut'u bu sabah görevinden aldı..

Karabulut'un yerine, Cuma günü Büyükşehir'e Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Mehmet Şahin vekalet edecek.. Normal şartlarda da Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı Mehmet Şahin'e bağlıydı.. Sözlü bu göreve bir yeni ismi atayana kadar Mehmet Şahin vekalet edecek..
Bu haber toplam 1,324 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
emekli belediyeci / 01 Temmuz 2015 Çarşamba 08:59
Sayın başkanın kararlarını sorgulamak bize düşmez takdir onundur. Fakat bildiğim kadarıyla Sebahattin bey hüseyin başkanla birlikte gelmişti. Ve bir yıl geçti hala eski ekip değişmedi kendi ekibini kurmadı acaba neden cemalettin kaya, güllü bakır, ragıp Bekaroğlu, hakan aslan, ozan aksu, hasan uzun, memili güven, nermin akray, özlem hilal, durmuş ökten, mustafa akyıl, kazım küçüksoy görevden alıp kendi tabanından kişileri atamıyor.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
emekli belediyeci / 01 Temmuz 2015 Çarşamba 08:59
. Mehmet şahin çok isabetli karar ama gönül ister ki genel sekreter olsun, zonguldaklı şaban acar'da tarım ve kırsal alanda görev yapsın artık adanalı bir genel sekreter olsun. Gelelim müdürlere mesela selami oğuzhan, mükremin bakır, mustafa serdal aydın, emine temuçin, kenan öztürk, latif çiftçi, murat demircioğlu, fatma güler, tarık öncel, kerem bozdoğan, remziye ebrahimisadr bunları da değişime gitse fena olmaz.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
emekli belediyeci / 01 Temmuz 2015 Çarşamba 08:59
. Başkanımızı seviyoruz mutlaka kendi hepsini biliyordur mutlaka, başkanımız hizmetleriyle, çalışkanlığıyla ve halkın içinde biri olmasından ötürü başarılarının devamı dilerim.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
EMEKLİ BELEDİYECİ / 30 Haziran 2015 Salı 17:45
TABİ VEKİLLİK YAPAN MÜDÜRLER MESELA TARIK ÖNCEL, MEHMET ALİ COP, MUSTAFA SERDAL AYDIN, MÜKREMİN BAKIR, SELAMİ OĞUZHAN, REMZİYE EBRAHİMİSADR, ÜNAL PERÇİN, LATİF ÇİFTÇİ, KEREM BOZDOĞAN, EMİNE TEMUÇİN, BERİL BERMEK, KENAN ÖZTÜRK, AYDIN GÖÇER, FATMA G
LER, FİGEN DUR. İŞTE ÖNCELİK BUNLAR OLMALIYDI. HİÇBİRİ SAYIN BAŞKAN DÖNEMİNDE GELMEMİŞ. BENCE ÖNCELİĞİ BUNLARA YAPARSANIZ. İLÇE VE İL TEŞKİLATLARINIZLA KOORDİNELİ BÖLGEDE SEVİLEN KİŞİLERİ GETİRİRSENİZ. SEÇİMLERDE MİLLET EVİNDE OTURMAZ.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
EMEKLİ BELEDİYECİ / 30 Haziran 2015 Salı 17:44
BAŞKANIN TAKDİRİDİR SAYGIYLA KARŞILAMAK LAZIM. FAKAT 1 YIL GEÇTİ DAHA EKİBİNİ KURAMADI DİYORLAR ÜZÜLÜYORUM. HALA GÖREVDEN ALMASI GEREKEN BİR ÇOK İSİM VARKEN NEDEN SEBAHATTİN KARABULUT, KİMLER Mİ BUNLAR BAŞTA CEMALETTİN KAYA, GÜLLÜ BAKIR, RAGIP BEKAROĞLU (AKP KADİRLİ ADAY ADAYI), ÖZLEM HİLAL, TÜMAY KESKİN, NERMİN AKRAY, OZAN AKSU, DURMUŞ ÖKTEN, HAKAN ASLAN, HASAN UZUN, MEMİLİ GÜVEN, MUSTAFA AKYIL BUNLAR VARKEN ÖNCELİK SEBAHATTİN BEY OLMAMALIYDI.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber