Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
“ Saadet “ deyin Saadetiniz olsun
22 Mart 2014 / 11:39
“ Saadet “ deyin Saadetiniz olsun
Tufanbeyli’de “Saadet” Fırtınası esmeye devam ediyor

Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak, İl Başkan Yardımcıları Sabri Ardıç, Mehmet Emin Adıgüzel, Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Adem Güneş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Salsan ve çok sayıda partili Tufanbeyli İlçesine çıkartma yaptı. Saadet Partisi Tufanbeyli İlçe Başkanı Musa Özkan, , Saadet Partisi Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Serdal Özkozanoğlu, Saadet Partisi Tufanbeyli Belediye Meclis Üyesi Adayları tarafından karşılanan Saadet Partililer ; Yamalı, Kayarcık köyleri başka olmak üzere bir çok köyü ziyaret ederek vatandaşları selamladı. Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak,  Saadet Partisi Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Serdal Özkozanoğlu  başta olmak üzere çok sayıda partililer   İlçe Merkezinde esnaflar başta olmak üzere gittikleri her yerde yoğun ilgi ile karşılaştı.

 

“BU KEZ SAADET DEYİN TUFANBEYLİ’YE SAADET GELSİN”

 

Tufanbeyli İlçesi Pazar yeri mevkiinde vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşen mitingde vatandaşlara seslen Saadet Partisi Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Serdal Özkozanoğlu, 30 Mart yerel seçiminin önemine değinerek  vatandaşlardan önlerine gelen fırsatı çok iyi değerlendirmelerini istedi.  Serdal Özkozanoğlu, “ Tufanbeyli İlçesine beş yılda değil ; her gün her saat hizmet gelmesi için saadet diyoruz. Bu kez Saadet deyin. Tufanbeyli İlçesine Saadet gelsin.” Dedi.

 

“ALDATMA NUMARASI İLE VATANDAŞI ALDATIYORLAR”

Mevcut iktidarın on iki yıldır ülkeyi yönettiklerine dikkat çeken  Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak, Adana’nın her alanda geriye gittiğini öne sürdü. Konuşmaları sırasında mevcut iktidarın mağdur siyaseti yaptığını belirten Yakup Budak,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin  mağdur ve aldatılma edebiyatı yaparak vatandaşları aldatmaya devam ettiğini ifade etti.  Çiftçilerin karşılaştığı girdi maliyetlerinin giderek arttığına dikkat çeken Yakup Budak, Buğday fiyatına en fazla zammın Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan tarafından verildiğini belirtti. Adana belediyelerinin bir çoğunu mevcut iktidarın partisine mensup belediye başkanları tarafından yönetilmesine rağmen Belediyelerin  vatandaşlara hizmet götüremediğini , borç içerisine bulunduğuna dikkat çeken Yakup Budak, “Öz kaynaklar ihale altında peşkeş çekilmez ise Adana’ya hizmet gelmesinde yeter de artar bile. Allah nasip ederse 30 Mart’ta sizler “ Bu defa “Saadet” derseniz

Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştığınızda nasıl hizmet vereceğimizi göreceksiniz. İstihdam alanlarını kaynakları doğru şekilde kullanarak Adana’da milli görüş belediyeciliği nasıl yapılacağını herkeslere göstereceğiz..” Şeklinde konuştu.

“HİZMETTE ADİL OLACAĞIZ”

Tufanbeyli İlçesi başta olmak üzere Adana’nın tüm ilçelerine adil ve adaletli hizmet edeceklerine dikkat çeken Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak,   Adil bir belediye yönetim anlayışını esas alacaklarını ifade etti. Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partili  belediye başkanlarının muhalefet belediyeciliği yapmalarına rağmen yaptıkları hizmetleri örneklerle anlatan Yakup Budak, “Milli Görüş belediyeciliği ile tanışan belediyeler şehirlerinin çehresini değiştirdiler. Haklının yanında, mazlumun yanında yer aldılar. Vatandaşın parasını vatandaşlara hizmet olarak aktardılar. Üstelik belediye başkanlığı görevlerini borçsuz bir şekilde üstelik kasada para ile devir ettiler.” Diyerek vatandaşlardan Saadet Partisine destek vermelerini istedi.

halkımızın desteği sonrasında gösterebiliriz. " dedi. 

 “ÖZ KAYNAKLARIMIZI KULLANARAK PROJELERİ,MİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 Milli Görüş Belediyeciliğini Adana’da şaha kaldıracak projelerini  öz kaynakları kullanarak gerçekleştireceklerini ifade eden Yakup Budak, “ Milli Görüş Belediyeciliğinde İşi ehline vereceğiz.Adaleti gözeteceğiz.İsraf etmeyeceğiz.Önce ahlak ve maneviyat prensibini esas alacağız.Kapımız herkese açık olacak.Hızlı, doğru, kaliteli, estetik hizmet,İnsan odaklı sosyal belediyeciliği birlikte hayata geçireceğiz. Adana’nın batısına organize sanayi bölgesinin kurulmasını birlikte yapacağız.Çiçekçilik organize ihtisas sanayi bölgeleri kurularak,,Adana’nın Türkiye ve bölgenin çiçek üretim merkezi haline getirilmesini sağlayacağız.”diye konuştu.

“ VATAN TOPRAKLARIIMIZ  AYAĞIMIZIN ALTINDAN KAYIYOR”

Yapılan hizmetlerin vatan toprakları güvenli olmadığı zaman bir anlam ifade etmeyeceğini ifade eden Yakup Budak, Vatan topraklarının ayağımızın altından kaydığını öne sürdü. Gezi olaylarının arkasında ABD, AB, Almanya, İngiltere gibi ülkelerin olduğunu öne süren Başbakan Erdoğan’a seslenen Yakup Budak, “ Bu ne perhiz .Bu ne lahana turşusu. On iki yıldır iktidardasın. AB’ye girebilmek için AB Bakanlığını kim kurdu.. Bir de kalkmış on iki yıl sonra “ben aldatıldım“ diyerek aldatılma mağdur edebiyatı yapacaksın.  Bu nedenle Saadet diyelim.” Dedi.

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber