Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Rus Uçağının Pilotlarından Birinin Fotoğrafı Yayınlandı
25 Kasım 2015 / 09:02
Rus Uçağının Pilotlarından Birinin Fotoğrafı Yayınlandı
Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili olarak yerel haber kaynakları Rus pilotun fotoğraflarını yayınladı. 2 Rus helikopteri ise atlayan pilotlar ve uçağın enkazını arıyor.

Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili olarak yerel haber kaynakları Rus pilotun fotoğraflarını yayınladı. Fotoğrafları yayınlayan yerel haber kaynakları "Bayırbucak bölgesinde Kızıl Dağ cephesinde Türk jetlerinin düşürdüğü Rus savaş Uçağının pilotu Türkmen Mücahitler tarafından ölü ele geçirildi." açıklamasında bulundu. 2 Rus helikopteri ise atlayan pilotlar ve uçağın enkazını arıyor ancak Türkmenler, helikopterlerin inişine izin vermiyor.

CNN Türk muhabiri Hatice Demircan Suriye sınırında uçağın düşürüldüğü bölgedeki son gelişmeleri aktardı:

"Yayladağı'nda sınırı gören bir noktadayız. Uçağın düşmesinin hemen arkasından bombardıman başladı. Uçağın düştüğü nokta Kızıldağ denilen mevki. Bize yerel kaynaklardan ulaşan bilgiye göre uçağın düşmesinden sonra iki pilot paraşütle atladı o iki pilotu alabilmek için iki heliopter hava dolaşıyor ancak helikopterlkerin yere inip pilotları almasına Türkmenler izin vermiyor. Hemen arkasından uçağın düşmesinden 20-25 dakika sonra şiddetli bombardıman başladı. "Kırkbeşlik" denilen tepeden bombardıman yapılıyor."

PİLOT ÖLDÜ MÜ?

Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili olarak yerel haber kaynakları ise Rus pilotun fotoğraflarını yayınladı. Fotoğrafları yayınlayan yerel haber kaynakları "Bayırbucak bölgesinde Kızıl Dağ cephesinde Türk jetlerinin düşürdüğü Rus savaş Uçağının pilotu Türkmen Mücahitler tarafından ölü ele geçirildi" açıklamasında bulundu.

RUS HELİKOPTERLERİ GELDİ, PİLOTLARI ARIYORLAR

Düşürülen uçağın pilotlarını almak için bölgede dolaşan iki helikopterin inişine ise Türkmen güçlerinin izin vermediği belirtiliyor. Rus helikopterlerinin uçağın enkazını ve pilotları aradığı belirtiliyor. Muhalifler ise bir pilotun bulunma anına ilişkin görüntüleri paylaştı.

2 TÜRK YARALI

Düşen uçağın parçalarının savrulduğu Yayladağı'nın Dutlubahçe Köyü'nde iki Türk köylü yaralandı. Yaralılardan Mahmut Horoz'un ameliyata alındığı, diğerinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 824 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber