Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Rotary kulübünde devir-teslim
26 Haziran 2015 / 16:30
Rotary kulübünde devir-teslim
Adana Rotary Kulübü’nün devir teslim töreninde dönem başkanı Turgut Parlak, görevini Cenk Erdemışık'a devretti.

Hilton Oteli'nde yapılan Adana Rotary Kulübü Devir Teslim Töreni 2014-2015 Dönem Başkanı Turgut Parlak'ın konuşması ile başladı. Turgut Parlak, "Çok güzel ve sosyal etkinliklerle dolu bir sene geçirdik. Dostlarım Esin, ben ve tüm yönetim kurulumuz birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İki yıldır birlikte çalıştığım yönetim kurulu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. 2 Dünya Başkanı bir Asamble Organizasyonu ve onlarca proje gerçekleştiren hatta bu projelerden bir tanesi ile de 2430. Bölge tarihimizde sadece 9 defa alınmış olan 'Significant Achivement' ödülünü alan müthiş bir ekip ile çalıştım. Bundan sonra da başkanlığı devrettiğim Cenk Erdemışık'a başarılar diliyorum. Her zaman da yanında olacağım" dedi.
 

Turgut Parlak'ın açılış konuşmasıyla başlayan devir teslim töreni Turgut Parlak'ın 1 yıl boyunca yaptıkları, faaliyetler ve çalışmalar hakkında hazırladığı slayt ile devam etti. 1 yıl boyunca yapılan çalışmalar hakkında yapılan sunumun ardından Turgut Parlak ve eşi Esin Parlak tarafından tüm üyelere bir yıl boyunca yanında oldukları ve verdiği desteklerden dolayı Türk Bayrağı temalı plaket verildi. Konuşmalar ve plaket töreninin ardından Devir teslim törenine geçildi. Turgut Parlak başarılar dileyerek Başkanlık kolyesini 2015-2016 Dönem başkanı olarak Cenk Erdemışık'a taktı.
 

Başkanlığı devralan 2015-2016 Dönem Başkanı Cenk Erdemışık ise, "Uluslararası Rotary dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşudur. Adana Rotary'da bölgemizin en eski ve en büyük Rotary kulüplerinden biri olmuştur. Kendinden önce hizmet etme idealini yerine getirirken sevgi, saygı, dostluk ve hoşgörüyü ilke edinen Adana Rotary Kulübü'nün bir üyesi olmaktan gurur duymaktayım. Bu dönem ki temamız olan 'Hizmetlerimiz Dünyaya Armağan Olsun' bizleri basit ve anlaşılır bir dil ile faydalı ve amaca hizmet eden projeler için çağırıyor" ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber