Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ramazan sokağı etkinliklerine hazır olun
30 Haziran 2014 / 17:27
Ramazan sokağı etkinliklerine hazır olun
YÜREĞİR DE RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

LK İFTAR VE İLK GÖSTERİ SALI GÜNÜ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler yaparak  vatandaşların Ramazan sevincine, coşkusuna ortak olacaklarını belirtti. Her yıl olduğu gibi bu yılda bu etkinliklerin zenginleşerek devam edeceğini belirten Başkan Çelikcan 'Ramazan ayı boyunca 14 ayrı noktada iftar yemeği  vereceğiz. Sanat tırımız iftar yemeği vereceğimiz  yerlerde sanatsal ve kültürel etkinlikler düzenleyecektir.' dedi.

Yüreğir Belediyesi Ramazan Şenlikleri'nin haftanın 3 günü (Salı, Çarşamba, Perşembe) yeni yapılan Kültür Merkezi'nin yanında gerçekleşeceğini belirten Başkan Çelikcan 'Yeni hizmete açtığımız Kültür Evimizin önünde Animasyon gösterileri, semazen, Hacivat-Karagöz, Mehter Takımı Gösterileri,Gölge Oyunları, Tiyatro Gösterileri, Sanat Müziği (Fasıl) Konseri, İlahi Gurubu Konserleri, Halk Müziği Konserleri ve çeşitli gösteriler yapılacaktır.Amacımız Mübarek Ramazan ayında vatandaşların ve çocukların gelenek ve göreneklerini yaşatmalarını sağlamaktır.' şeklinde konuştu.

İftar yemeği verilecek yerlerin bir kaç mahallenin faydalanacağı şekilde ayarlandığını belirten Başkan Çelikcan '14 ayrı bölgede verilecek olan iftar yemekleriyle vatandaşlarla bir araya geleceğiz.  Onların istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Mübarek Ramazan ayını en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağız.' dedi. 

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber